Зима

Зима
Пролет

1 април 2015 г.

Американска тежка бойна техника влезе в Бургас

"Това ли трябва да вижда детето ми на пътя Слънчев Бряг - Бургас ?!"

Снимките се разпространяват в социалната мрежа.

"От какво ни пази НАТО и ЕС?!? Това ли трябва да вижда детето ми на пътя Слънчев Бряг - Бургас (30.03.2015)?!?! Защитават ли ни от някой?!? Или ни вкарват автогол?!?" - пита потребителят във ФБ, публикувал снимките на БТР-ите.

"Аз не желая да виждам военна техника по улиците", казва той.

На 30 март лидерът на "Атака" Волен Сидеров алармира за десетки танкове, машини за медицинско обслужване, гориво-превозващи цистерни, водоноски и др. на гара Зимница, община Стралджа. В предаването си по телевизия "Алфа" той показа и кадри.

По думите на Сидеров тази техника няма да се ползва за съвместните учения, както се твърди, и български военен няма да бъде допуснат до нея. "Тя е стоварена с някаква цел. България да е фронтова линия", категоричен е Сидеров.

Според официалната информация близо 350 американски военни ще се включат в маневрите, които ще се проведат на полигона Ново село в Югоизточна България с участието на американски бронетранспортьори, танкове и хеликоптери.

България е една от шестте източноевропейски членове на НАТО, които в отговор на украинската криза ще приютят нови командни пунктове с персонал от НАТО и български служители на министерството на отбраната.



ИА КРООС

Няма коментари:

Публикуване на коментар