Зима

Зима
Пролет

18 април 2015 г.

Съботен бис

Съботният ни обзор определено е завладян от еротиката. Къде оправдана и красива, къде отблъскваща.

Започваме със слабо известната плеймейтка Екатерина Дойнова, която се "прочу" благодарение на "Господари на ефира". Нейно интервю се превърна в хит, след като девойката показа "кифленско" поведение, гарнирано с дразнещ кикот. Изявата й бе безумна и предизвика доста коментари, включително и на фолкпевицата Емануела.

Неизвестната Екатерина Дойнова не се има за национално падение

Катето пък видя шанс за повече известност и се нахвърли върху чалгата, и определи фолкпевиците като "заразно зло за българите". Според нея чалга дивите са доста по-пошли от плеймейтките и именно те развалят младите. Плеймейтката не се смята за национално падение, но пък и едва ли е пример за подражание. И вместо да си мерят голотата с фолкпевиците, подобни плеймейтки да се замислят каква добавена стойност имат извън нощните клубове. Защото даденото интервю на Дойнова единствено може да задейства рефлекс за повръщане.

Продължаваме с Гери, която се омъжи от пръв поглед за Георги в тв риалитито по Нова тв. Явно връзката между двамата е изтъкана от лицемерие и нищо няма да се получи, но пък това не спря младоженката да се разхвърля топлес. Явно за да зарадва своите почитатели във Facebook и да пусне кукичката за следващия жених, Гери пусна няколко еротични кадъра. И получи комплименти за тренираното си тяло, което и ние ви показваме в галерията.

Гери зарадва фенове и приятели с оскъден бански

Абсолютно същият сценарий разигра и тризначката Надя. Нали си я спомняте? Заедно с двете си сестри - Вяра и Любов, се прочуха в Big Brother, а по-късно впечатлиха и на кандидатстудентски изпити, като трите изкараха обща оценка 6.
Тризначката Надя леко плаши

Та Надето реши да напомни за себе си с кадър от банята, но мъжете трябва да имат доста развинтена фантазия, за да видят някаква еротика. По-скоро на преден план излизат паласки и задни части, на които сериозно влияние оказва земното притегляне.

И докато не сме загубили мъжката аудитория, ви насочваме вниманието към Майли Сайръс. Известната някога като Хана Монтана отдавна е загърбила имиджа на сладникава тийнейджърка. От време на време вади по някой хит, но по-често е в жълтите хроники с поредното си гадже или демонстрация на природни дадености. Едва ли има някой, който да не е виждал какво има в деколтето й, но тя е настоятелна да показва. Тази седмица пусна снимки в Instagram, дело на неин приятел фотограф. Майлито действа на принципа, че като има сух период откъм песни, трябва да овлажнява погледите мъжки.



Далеч по-извисена от нея ще се окаже фолкпевицата Мария Гущерова. Не че и тя не е показвала форми, но е на път да разкрие нов талант. Според роден ежедневник тя имала афинитет към чиклит романите и искала и тя да натопи перото в мастилницата. Според източниците - искала да напише роман в стила на "Сексът и градът". Само че в побългарен вариант. Дано, защото певицата има какво да напише и от собствен опит, така че героинята й ще бъде пълнокръвна.
Мария е на път и да пропише

След Мариините литературни трепети нека минем към поредния скандал в шоубизнеса. Титулованата като бизнес дама Ваня Червенкова се закани да призове в съда Албена Вулева. Тв водещата ядоса Червенкова с определението, че продължава "да е същата свиня".

"Някакъв кит е спрял да е кит и вече е хипопотам - и какво от това, питам аз? Тя си е все същата свиня, която кротко си чака Коледата", захапала Вулева диетата на Ваня. Казусът става малко като в сериал от Боливуд, след като майката на Албена - Людмила Захажаева, пък ще се надява да изкопчи поне 10 000 лева от Ваня Червенкова за други клевети. Въобще - мила родна картинка... Най-вероятно обаче всички тези закани за съд ще останат в графата "дай да се плюем в медиите, че ни забравиха".

Ваня Червенкова ще съди Албена Вулева за обиди и клевети

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/04/18/syboten-bis.260808,image10#photo
Ваня Червенкова ще съди Албена Вулева за обиди и клевети

И понеже трябва да завършим с нещо положително, отскачаме отвъд Океана. От там долетя радостната вест, че Снуп Дог най-после намери призванието си в бизнес средите. Той стана инвеститор в компанията Eaze, занимаваща се с бърза доставка на медицинска марихуана в САЩ. Каква сума е инвестирал Снуп Дог, не е ясно. Както не е ясно и дали всички доставки ще пристигат по предназначение, след като и малките деца са наясно, че Снуп Дог и трева вървят ръка за ръка.
Снуп Дог си намери бизнес ниша

На финала ви поздравяваме с новия клип на Деян Неделчев - Икебаната към песента "Гуменото пате". С "убеждение", че такива песни могат да изкарат от летаргията българската музика. А този образец е готов и за международна слава:


Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар