Зима

Зима
Пролет

10 април 2015 г.

Няма Разпети петък за тях. Превърнаха наглеца Цветанов в Христос

Цялото шлякано /без абсолютно никакво извинение!/ полит.управленско войнство по време на Страстната седмица разцелува задника на бившия вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов.

Имал рожден ден – юбилей „алтруиста“, на когото трябваше кофа с ПР –вода да му излеят върху пипонестата глава, че да разбере разликата между „аутист“ и „алтруист“. Наглостта му обаче безкрайно се разтегна във времето за да се пъчи с „благотворителност“ за децата с аутизъм.

Управленско „куцо, кьораво и сакато“ лигаво се стече да целува задника на „репресирания“ Цветанов. Някакви методиандреевски „репресирани“ написаха „кърваво писмо“, че „геноцид“ имало срещу Цветанов, прокуратурата искала да го съсипе, да го разпнат милия, ненагледния, нечленоразделен Цецко Вътрешния.
 

Журналя, „опозиция“ мляска Цветанов, пеевските настрахували се медии заляха раята с пропагандни снимки на лицето Цветан Генчев Цветанов, осъдено на две инстанции и предстоящо да бъде оневинено, защото това не е държава, а шлякана мафия.
 

През 2010 година същия тоя, на когото сега се мазнят, не другаде, а във Варна заяви по повод ареста на бившия военен министър Николай Цонев:
 

„Вътрешният министър Цветан Цветанов заяви във Варна, че не се притеснява от това, че бившият министър на отбраната Николай Цонев ще заведе дело срещу държавата в Страсбург. По думите му по-важното е, че тези хора са извадени от обществото….“Ако имаме 95 процента честни и трудолюбиви съдии, аз ще бъда горд, че съм българин и ще вярвам в съдебната система“, каза в заключение Цветанов.“
 

Николай Цонев бе абсолютно оневинен на всички инстанции и зловещото управление на Борисов & Цветанов „не го извади от обществото“.
 

Отвратителното лицемерие превърна налудничаво и поръчково пропагандно Цветан Цветанов в Христос.
 

Това може да се случи само на територия, на която няма народ. А стадо.
 

Народ, на когото Бог дава знак след знак.
Докато не го смаже, размазан в собственото му бездушие, търгашество, еснафлък, предателство и келепир.


На снимката: Вижте обувките на „журналистката“ Илиана Беновска. Те казват всичко за шутовщината и цирка, наречен българска журналистика

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар