Зима

Зима
Пролет

30 април 2015 г.

Кебапчета и бира - няма по-добър начин за празнуване на Първи май!

А, и манифестации разбира се... БСП избиха рибата с нечувана креативност!

С кебапчета и бира БСП ще отпразнува Деня на труда 1 май.

Тази година манифестации ще има във всички областни градове вместо само в столицата, решиха от "Позитано" 20. Традиционният митинг шествие на столетницата в София ще започне в петък от 10 часа от парламента и ще завърши с празник на левия печат в Борисовата градина.

БСП наистина проявяват завидна креативност! Кебапчета и бира - няма по-добър начин за празнуване на 1-ви май, ден на труда! То не останаха хора да се трудят, ама това е друга тема. Важното е, че социалистите ще хапнат, пийнат и... тези три работи! 


То и друго не им остава, защото както се очертава, ще са в опозиция още дълги години. За какво им е да се напъват? Друго е на пълен стомах и приятно замаяна от пенливата течност глава да слушаш партийни речи и да четеш партиен печат!

Ама това, че нямаш една нормална опозиционна теза или истински партийни и парламентарни битки с ГЕРБ, не е болка за умиране. Местните избори и те чукат на вратата - ама какво от това! Имат четири-пет областни кметове, та какво толкова като ги загубят!

Важното е да има бира и кебапчета. И празници на теферич, разбира се. След 1-ви май следва Бузлуджа, където ще има още повече бира и кебапчета. И червени тениски и шапки. И Миков, който ще се припича блажено на слънце, защото явно друга работа няма.

А червените пилци ще се броят наесен. И вероятно ще има колкото за една малка люпилня...


no-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар