Зима

Зима
Пролет

15 април 2015 г.

Путин изплющя Борисов за "Южен поток". Прасна го и за "Турски поток"

Защо наглее толкова селяндурски напоследък Даниел Митов? Защо?

Да не би просташкият му тон из телевиденията да е провокиран от страх?

Да не би поредицата шутове, които Путин отпра на нашенските "йесмени", да е "отключила", ех, паниката на слугинчовците на американците? 

"Южен поток" не бил официално прекратен, нямало все още писмо, бръщолеви като изоглавен министърът на външните работи на България. Срам. Голям срам. Как не те е срам от такива, Борисов, как не те е срам? 

Наскоро Б. само дето не се разциври, че "Южен поток" нямал "късмет" с предишните управляващи. Сякаш Шишко не беше нареден "по тръбите"? Сякаш Шишко не е в Схема с Б. в момента?

Истината е очеизвадна. Фактите са безпощадни. Путин изплющя Борисов за "Южен поток". Прасна го и за "Турски поток". Изолира България от новия проект. Наказателно. Показно. Безмилостно. Дърпа паричките от България - от 1 декември 2014 г., когато би телеграма до Б.Б. и сие от Турция, досега от страната са се изтеглили хиляди платежоспособни руснаци. Продават стотици апартаменти на загуба. Отиват си. Хиляди руски туристи с яки пачки няма да дойдат. Бойко Борисов ще си събере "рестото" на местните избори в ударените от кризата с руснаците общини. Лошо, Борисов, лошо.

Миналото лято написахме, че Путин ще нарита крадльовците, наредени да лапат по Тръбата. Месеци преди "турската телеграма" предвидихме неизбежното. Изпищяха слугите на Шишко. Съскаха. Пустосваха. Заплашваха. И? Що стана? Удариха ги и с "Дунарит". Разпада се комбината им с военните заводи. 


Предстоят и още удари - в края на април ще бъде много горещо за сарайни измекяри, врътнали се за пореден път. Жега. Руска Сауна. Хората на Путин ли ще простят долнопробната врътка? Задава се кошмарно лято за "шишковците".

Операторите на Путин на терена в София ще си оставят "Бойко за десерт". Първо ще донамачкат Шишко - започнаха от Варна, удариха неговото политико-корпоративно протеже. Руснаците заформиха коварна интрига между Шишко и "Бойко" в "морската столица". Мъка за медийните ибрикчии на Шишко. Потрисането на сътрудничките тепърва предстои. 


Колкото до наглеещия по "руската тема" Даниел Митов - няма да е зле да си запази час за консултация при посланика на Държавата Израел в София. Той си знае защо - Шаул Камиса Раз е много умен, сериозен мъж. О, да - и добър "куриер" между Бенямин Нетаняху и Бойко Борисов.

bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар