Зима

Зима
Пролет

18 май 2015 г.

Македония - копи-пейст на нашия протестърски метеж от 2013 г.

Вече няма съмнение, че шаблонът е общ, и то американски.
 
 Ситуацията е „копи-пейст" на нашия протестърски метеж от 2013 г., съчетан с предателство на етническия коалиционен партньор. 

Вече няма съмнение, че шаблонът е общ, и то американски. Македонското ДПС се обръща срещу собствения си коалиционен партньор и зове населението на протести! А всъщност скритата цел е да се посее политически хаос и да се спре „Турски поток", също както у нас свалянето на Орешарски имаше за цел да блокира „Южен поток". И целта беше постигната.

Хибридната война навлезе в гореща балканска фаза, тя се води последователно и видимо по план от страна на Вашингтон. Тази война е насочена директно срещу Русия и всяка руска инвестиция в нашия, очевидно приватизиран от САЩ, географски район.

Европа отново е в ролята на съучастник и поощрява действията на американците, които са нож в собствения й гръб. Както е и в Украйна. Въобще напоследък ЕС се държи като страдаща от старческа деменция бабичка, която пали с възторг крайчеца на собствената си черга!

Но като гледам как американците се справят с хаоса, който посяха в Близкия Изток, ми настръхва косата за последиците от бруталните им действия на Балканите...



Галя Горанова, журналист

Няма коментари:

Публикуване на коментар