Зима

Зима
Пролет

18 май 2015 г.

Томас Лафчис за Кирил Домусчиев: Нямаше извинение, имаше нещо написано от ПР

Извинението на собственика на "Лудогорец" Кирил Домусчиев, който нарече репортер на bTV "олигофрен", е проформа.

Около това мнение се обединиха в "Тази сутрин" главният редактор на отдел "Спорт" в bTV Крум Савов, спортният журналист Владимир Зарков и бившият президент на Левски Томас Лафчис. 

"Той (Домусчиев – бел. ред.) е представител на онази част от обществото, които губят реална представа за реалността. Няма рефлекси да се извини адекватно. "Съжалявам, че казах олигофрен, но този си го заслужаваше." – така звучеше извинението му", заяви Крум Савов.

"Извинение няма, то е проформа, защото така го задължава общественото поведение.  Кирил Домусчиев изложи цялото правителство с квалификациите си "олигофрен" към репортера Димитър Тасев", допълни Владимир Зарков. 


"Нямаше негово извинение, имаше нещо написано от ПР. Не го приемам, докато не се появи и не се извини на това момче публично", каза още Томас Лафчис.  Тримата поставиха акцент и върху присъствието на властта на това изначално спортно събитие.

"В правителството има един човек, който отговаря за спорта – спортният министър, и той не беше на откриването.", отбеляза Зарков. 


"Най-скандалното е финансовият министър, който ще брой постъпленията и продадените билети.", добави Савов.  

Лафчис се изненада от реакцията на Домусчиев, който от нормално поведение след зададения въпрос ескалира до агресия и избухване. 

"Когато се задават адекватните въпроси, се получават неадекватните реакции.", коментира Крум Савов.
Кирил Домусчиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар