Зима

Зима
Пролет

9 май 2015 г.

Съботен бис (галерия)

Дъвка за мозъка с Джизъса, Венета, Николета, Линдарева, Алисия и още...

Ако имахме възможност да извикаме на бис Венета Райкова - щяхме да го правим през пет минути. Определено тя е героят на седмицата, след като й налетя гарван. Това промени плановете на тв водещата и тя се оказа в болница, за да й бият инжекция против тетанус. 

Както повелява на търсещите слава и популярност на всяка цена - интервенцията на сестрата със спринцовката бе надлежно заснета и пусната във Facebook. 

Мила ми, Венето, пиша шестица, защото ако не споделиш в социалната мрежа все едно не се е случило. Искаме да успокоим и любителите на животните - на гарвана му няма нищо.

След като Венета дълги години ни занимаваше с врачки и ходжи, случаят нямаше как да не поеме към мистичното. Нейна приятелка, а и самата Райкова, видяха в случката намеса свише. Един вид птицата я е отклонила от нещо лошо и била предупреждение, че зли сили дебнат Райкова. Надяваме се Тишовата съпруга да ни запознае, ако има продължение. Все пак да не залага само на версиите с магии, а да послуша и спецовете - в момента гарваните са агресивни заради размножителния период.



Венета Райкова увековечи момента, в който й бият инжекция против тетанус

Когато пишем за живот в отвъдното няма как да не сложим като контрапункт Блaгo Джизъса. Не, "Ходещият Иконостас" не си е направил нова набожна татуировка, по-скоро заличава свой грях под чаршафите. Сигурно помните, че доскоро ходеше с ученичката със звучно и българско име Куини Алис, като връзката им започна още преди да навърши 18. Но на кого му пука в държава, където майки стават на 13-14 години.

Но пък Благо вече и законът не може да го пипне. В скута му вече е руската танцьорка Ecмep Oмepoвa, а Джизъса затвърждава славата си на плейбой. Доколко е богоугодно само той може да каже, но пък и не е влязъл в манастир. Току-виж пък и танцьорката му даде тласък да затанцува по-добре на футболното игрище и отново да се завърне в националния отбор. А там ни липсва определено, именно той е човекът, който може да възроди крилатата фраза "Господ е българин!".



В скута на Благо вече е танцьорка

Николета Лозанова пък удари дъното с глупав PR. Явно новата й водеща в "Папараци" Кристина Патрашкова е решила да й направи жест и от страниците на нейния вестник лъсна намек, че плеймейтката е преспала с Григор Димитров. Както е известно, Гришо бе замалко в България преди турнир в Турция. Ама да не си мислите, че е дошъл заради рекламен договор или пък да види познати и роднини? Не, просто хормони. Не издържал на сексапила на Николета и се усамотили на четири очи. И естествено, за читателя не е оставен момент на въображение какво са правили. Пък и Шарапова била на стотици километри от любимия си. 

За да се затвърди зараждането на нова светска двойка дори се спекулира, че връзката на Гришо и Маша била с рекламна цел. А дали пък цялата патърдия не е нескопосан опит за реклама на Лозанова?


Николета се облегна за пиар на гърба на Гришо

Тази седмица продължиха и атаките срещу Алисия от нейни колежки, като тонът става все по-остър и подходящ за нашите ширини. Обща снимка от миналото на Алисия и Емануела провокира втората да използва запасите от цинизми.

"Еми, тя тогава беше много мила и лицемерна, и обичаше всички. И изведнъж стана гнусна, гадна, долна твар!", изригна Емануела, намерилата гръб в клана Диневи, фолкпевицата явно е готова за война и с Алисия, и с продуцента си и става все по-активна в нападките. Ние пък скромно ще отбележим, че едва ли ще е в нейна полза, тъй като и нейните бикини са понацапани.



Лицемерна прегръдка за пред камерите

Самата Алисия пък върви по пътя на мъчениците, които са готови да подложат и другата буза на медийните бухалки. Но пък намекна, че може и да оголи зъбки с фотос, който показва, че преди е била пале, а сега - вълчица.
 

И сме сигурни, че и в следващия обзор ще бъде мишена, тъй като нейната баджаначка Николета й готви предаване в неделя с Джина Стоева. Сигурни сме, че двете с удоволствие ще наточат лигавици по Алисия...

А ние с нетърпение очакваме откриването на трибуна "Моци". Който следи футбола няма как да не знае кой е Моци. Мо-о-о-оци, Мо-о-о-оци, Мо-о-о-оци... Но да не изземваме хляба на Алекси Сокачев. На 15 май ще бъде открита трибуната в чест на румънския футболист на стадиона на шампиона Лудогорец. Със сигурност собствениците на подвижни сергии за хот-дог са смазали колелцата, но нас ни интересува друго - кой измисли празничната програма? КОЙ?



За румънеца Моци - сръбкинята Цеца

За нещо българо-румънско ще пее сръбкинята Цеца. И в допълнение фолкпевицата Джена и малката Крисия. Последните две са от Разград (въпреки, че Джена рядко споменава за корените си) и е логично да са на стадиона. Толкова ли няма някой румънец да попее срещу трибуна "Моци"? Ето, имаме и готово предложение, което върви с балет:


За финален бис сме оставили Зорница Линдарева. Сигурно всеки се е кръстил да слезе от ефир по време на VIP Brother и тъкмо я забравихме и Нова тв реши да ни припомни за нея. Зорница, която призна, че е ескортирала мъже срещу заплащане, се оказва, че трябва да е мечтата на пепеляшките от село. Коя тиква иска да се превърне в Линдарева е трудно да си представим, но да не забравяме, че за някои жени телевизора е всичко. И каквото се показва там е хубаво. Нашият съвет пък е да натиснете червения бутон на дистанционното за дълго. За да не попаднете на "Мис Пепеляшка". 

По-чувствителните могат да не издържат на наплива на силикон, включително и мозъчен, а пълнолетните могат да загубят ищах за секс за дълго. 
 Зорница Линдарева пак изникна в ефир
Зорница Линдарева пак изникна в ефир

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/05/09/syboten-bis.262887,image8#photo

Александър Попов, dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар