Зима

Зима
Пролет

25 май 2015 г.

Пет мъжки жеста, които жените харесват

Да, знаем, че го обичате заради всичко, което е. Но честичко забелязвате изненадващите му жестове на любов, които карат сърцето ви да тръпне от желание.
 
И, честно, ако ви е доказал, че може да ви демонстрира любовта си с действия, сигурни сме, че тайничко очаквате още и още.

Има някои неща, които мъжете правят и от които просто ни омекват краката.

Прегръща ви, когато плачете
 

О, всяка жена си има тези моменти, в които има нужда да заплаче. Но ако е наистина с вас, ако той е мъжът, който е готов да ви се отдаде напълно и очаква това от вас, то няма да се уплаши от сълзите ви, а вместо това ще ви притегли и задържи в прегръдката си. Той е силното рамо, на което вие може да си позволите да поплачете.

Целува ви по челото
 

Всяко мъничко докосване, всяка целувка, няма как да не ни зарадват. Но има нещо адски специално в целувката по челото – може би ни позволява да се почувстваме защитени и закриляни от целия свят и всичко грозно в него. А и някак оставя усещането, че е целувка, която се дава, само когато мъжът е истински обвързан в сърцето си с тази жена.

Изненадващи подаръчета без причина
 

Може и само цветя. Ужасно обичаме тези жестове, които не прикриват изневяра и не са в резултат на натякване, че ни липсва внимание. Жестовете, които идват изцяло от сърцето му и искреното му желание да ни зарадва. За едни двойки това ще са цветята, за други – шоколадови бонбони, за трети може да е просто любимата песен. Какво точно е, няма значение, стига да е искрен жест на любов.

Изненадваща разходка
 

Дали ще е уикенд някъде само за вас двамата, разходка до близката планина или дори в парка, а може и да ви заведе в Палма де Майорка – отново няма значение. Важно е, че е помислил за това да отидете някъде заедно, да изживеете приятно приключение заедно. И няма как да не го обожавате за това! А за любителките на пътешествия като мен, сигурно е най-най-най-романтичното нещо той да се прибере от работа и ей така от нищото да каже "стягай куфарите, заминаваме".

Показва закрилата си
 

Има неща, които той прави и които просто показват ясно, че е готов да ви закриля. В крайна сметка това е част от магията на силния пол. Каквото и да си говорим, че жената е адски силна(така е!), понякога имаме нужда да бъдем просто крехки създания и да се отпуснем, знаейки, че по-силното ни аз е до нас и ни закриля. Всички онези негови жестове, които издават готовността му да бъде нашият герой, го правят толкова привлекателен в очите ни.

Анни, Beu.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар