Зима

Зима
Пролет

22 юни 2015 г.

"Чадъргейт". Всеки ли кмет от ГЕРБ рискува да го подкарат униформени, ако "г-н Бойко Борисов" оттегли подкрепата си?!

Медийната пушилка около "ареста" на кмета на Ботевград изкара наяве безхаберието на дежурните журналюги-ибрикчии.
 
Как пък никой от измекярите не се сети, че ГЕРБ давным давно оттегли подкрепата си от Георги Георгиев. 

Все бяхме виждали малоумни невчасници, но чак такива, че да не проверят какво сами са писали за кмета на Ботевград и защо Бойко Борисов разпореди ГЕРБ да го лиши от "политически чадър", не бяхме виждали. Пълно безхаберие.

Просветената публика няма как да пропусне гавраджийската гаргара, която пиарите на Бойко Борисов си направиха с дашните си клиенти. Показно не ги светнаха, че кметът на Ботевград така е ядосал лидера като слънце, че по-скоро ще го разпитват ката ден до изборите, отколкото да го "чадъросва" пред компетентните органи, пардон и прочие. След издънката медийните мършички рецитират като изоглавени Георгиев: "Много съм малък, за да говоря за г-н Борисов.".

КОЙ е изненадан, че недоонодените медийни минетчии "пропускат" да зададат основния въпрос след цирка около кмета на Ботевград - "Всеки ли кмет от ГЕРБ рискува да го подкарат униформени, ако Бойко Борисов оттегли подкрепата си?!". 


Демонстративно, разбира се, не отразихме "сензацията" за ареста, но не можехме да не се изгаргарим с медийните въртогъзници, след като "Бойко" им го набута до сливиците. 

Никой не обича ибрикчиите и измекярите. Б.Б. тепърва ще се гаври с медийните духачи на "Шишко".


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар