Зима

Зима
Пролет

14 юни 2015 г.

Сара Сампайо – фатално предизвикателство в бельо (галерия)

Предложенията на Victoria's Secret са създадени изцяло от вдъхновението за женската съблазън

 Температурите навън определено стават все по-високи и вече ясно се усеща присъствието на лятото.

Точно когато си мислим, че термометърът просто няма как да покаже повече, от Victoria's Secret представят новия си каталог с бельо, и ето, че напълно доказват твърдението, че винаги може още. В добрия смисъл на думата.

След като по-рано тази година стана ясно, че Сара Сампайо вече официално е част от семейството на звездните ангели, португалката реши да ни покаже точно на какво е способна и колко добре изглежда по бельо.

Предложенията на марката са създадени изцяло от вдъхновението за женската съблазън и това е първото, което прави впечатление.

Моделите изобилстват от двойни ленти, закачливи мини-елементи под формата на панделки и загадъчни инкрустации от блестящи камъчета, които отразяват светлината само под един определен ъгъл.

Идеята за мистичността на фаталната жена е преплетена с фееричната нежност и романтика на тюлени ефекти „пеплум“ в кройките, които завършват не с какво да е, а с едно от най-силните женски оръжия – жартиерите.

Предизвикателната стилистика добива своя цялостен вид с опушен грим и обем в косата, а контрастите при сутиените и бикините се създават с комбинация между класическо черно и беж.

23-годишната брюнетка влезе трайно в сърцата ни със своето екзотично излъчване и никак не се изненадваме, че се нарежда сред челните места в класацията за най-успешните португалски модели в света.


Тialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар