Зима

Зима
Пролет

28 юни 2015 г.

Тече операция "Узо на разсъмване"

Ако босовете над мутрата-убиец не се "разберат" с Бойко Борисов за "предаването", меверейските малоумници окончателно ще станат за смях...
 
 Меверейският пласмент-стръв с "непредумишлено убийство в състояние на афект" е следствие от кретенската издънка с преследването по "горещи следи". 

Заради безхаберието на меверейците мутрата-убиец се оказа по-печен от Осама бин Ладин, когото "тюлените" бастисаха по бели гащи - беше сготвен от своите американски ятаци, разбира се. Мутрата-убиец се изпари. Няма лошо - чудесни са чудесата господни по меверейско-бандитските канали за извеждане. Ами семейството - паралелен екип ли се погрижи за него?!

Координацията по извеждането е впечатляваща. Наши агенти в ДАНС чинно докладват за намеса на две заинтересовани страни в покриването на мутрата-убиец. Освен меверейците-контрольори са се намесили и босовете на мутрата-убиец. Само Румяна Бъчварова и Георги Костов не са в час, докато си крещят по мобитата. Бойко Борисов се видя в чудо с некадърните си меверейски кадри и трябваше да ги поприкрие с "осъждането на престъплението" от Лиляна Павлова.

Класическо "локализиране на пожар с огън" - учил го е в Симеоново "Бойко" това упражнение по учебници, преведени от руски, разбира се. И? Как ще угаси този пожар, да речем - ЧЕНГЕТА-ЯТАЦИ НА МУТРАТА-УБИЕЦ ГО УБЕЖДАВАТ ДА СЕ ПРЕДАДЕ В "ОНЗИ ГАРАЖ" В БАНКЯ. Мутрата-убиец е прав да не вярва на "ятаците", които се отварят на двойна игра с "Бойко". Босовете на мутрата-убиец и "Бойко" винаги ще се разберат, но той може да поеме проектилите при "предаването".

Мутрата-убиец е на път да се превърне в илюстрация за "твърда ръка" като Чакъра. Общественото мнение е взривено от възмущение - защо ченгетата да не нагласят мутрата-убиец в рамките на операция "Локализиране на пожар с насрещен огън", пардон за гаргарата. Бойко Борисов няма как да не е притеснен. "Нелепият инцидент", според изцепката на любимата му Лиляна, може окончателно да го направи за смях пред "колегите" в посолствата.

Гадното за Б.Б. е, че "колегите" в Амбасадата отдавна са пробили службите - партньорство, та дрънка, а за ресурса им за контролиране на специализираните оперативни мероприятия с прилагане на СРС-та, подслушване и проследяване, да не говорим. И? Как какво - лъсват като цигански тиган корумпетата по линията "Емил от Банкя" (не стария комшия на "Бойко", който беше в СИК и бачкаше с Маджо на Златните, разбира се...). Операция "Узо на разсъмване" тече с пълна сила...

Ако босовете над мутрата-убиец не се "разберат" с Бойко Борисов за "предаването", меверейските малоумници окончателно ще станат за смях. 


Лиляна Павлова не я мислете - тя ще поиска "Бойко" да отпусне народни пари за камери по недовършените участъци на магистралите, за караулки, може и работа на "двата американски танка" на check point да намери за лятото, пардон и прочие. 

МВР стана за ташак, без извинение.


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар