Зима

Зима
Пролет

4 юни 2015 г.

Атрактивен хепънинг открива сезона в Слънчев бряг тази година

Комплексът посреща своите гости с много по-светло "лице" и подредена инфраструктура
 
 На 12 юни, петък главната алея пред хотел „Кубан" ще събере стотици туристи, гости от административния и бизнес елит, дошли да станат част от традиционната церемония, с която всяка година започва лятото в най-големия курорт на България. 

На открита сцена за многобройните си почитатели ще пеят Силвия Кацарова, Михаела Филева и Руслан Мъйнов.
 

Тази година комплексът посреща своите гости с много по-светло "лице" и подредена инфраструктура. "Слънчев бряг" АД, което със собствени средства финансира всички дейности по поддръжката на инфраструктурата, не е склонно да прави компромиси с удобството на туристите, работещите и живеещите в курорта.

Облагороден е целият район около култовия някога ресторант „Фрегата". Доскоро пясъците там бяха неугледни, обрасли с треви, а пътеките до морето - непроходими.
Променен е районът около почивната база на Министерски съвет, където р. Хаджийска свършва пътя си. Зелените площи около сградата и алеите са реновирани, положени са нови тротоарни настилки.
Ремонтирани са и всички велоалеи в комплекса, което прави придвижването по него бързо, приятно и екологично.
 

Сигурността на гостите е издигната в приоритет. След поредица от срещи с полицията и органите, организиращи и осъществяващи контрола на територията на комплекса, дружеството насочи усилията си към монтирането на допълнително осветление по централните алеи и контролно-пропускателните пунктове. Усъвършенства и системата за видеонаблюдение, което има решаващо значение за намаляване на криминалните престъпления в курорта.
 

"Преди началото на всеки сезон задължително извършваме цялостна рехабилитация на уличното осветление. През тази година усилията ни бяха насочени към осветлението по Алея 1, където подменихме осветителните тела, изправихме стълбове и ги боядисахме, осветихме допълнително по-тъмните отсечки", уточни Златко Димитров, изпълнителен директор на "Слънчев бряг" АД.
 


През това лято "Слънчев бряг" АД осигурява безплатен безжичен интернет по алеите на курорта. В съответствие с европейските стремежи за безплатен достъп към глобалната мрежа дружеството ще даде възможност на туристите от всяка точка свободно да сърфират, да се включват в социалните мрежи, бързо и безпрепятствено да стигат до всички останали интернет ресурси. Дружеството обновява и фирмения си уебсайта с нов дизайн и различна по характер информация.  

В него ще намират информация за курорта, указания за заведения, магазини, ресторанти и промоции, ще бъдат разработени и специални туристически маршрути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар