Зима

Зима
Пролет

16 юни 2015 г.

Сан Икер показа екипа за новия сезон на "Белия балет"

Касияс продължава да бъде важна част от състава и един от символите на клуба

Вратарят и капитан на "Реал" Мадрид Икер Касияс се появи на снимките, на които клубът показа екипите си за следващия сезон и това накара някои анализатори да предположат, че ветеранът все пак ще продължи кариерата си на „Бернабеу“.

Както е известно доста слухове твърдят, че футболистът все пак ще напусне Кралския клуб, макар и да има още 2 години от договора си, тъй като няма да иска да бъде резерва на Давид де Хеа.

Появата му на снимките обаче предполага, че той все пак продължава да бъде важна част от състава и един от символите на клуба. Касияс заема централно място на снимката, която се появи в Туитър, като заедно с него са още Серхио Рамос, Кристиано Роналдо, Карим Бензема и Марсело.

Той присъства и на друга фотография, на която носи зелен екип, какъвто ще облича, когато съотборниците му се появят с втория екип на клуба, а именно такъв в сив цвят със зелени ленти на раменете.

Иначе дизайнът на титулярните фланелки е класически, като лентите на раменете са сиви. Очаква се третият екип да бъде в тъмносиньо, какъвто бе той преди няколко години.


Gol.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар