Зима

Зима
Пролет

6 юни 2015 г.

Съботен бис (галерия)

Увиснали фолк моцарели и морска еротика

E-e-e-e-e-e, и замириса на море! 


Започваме по морски новия Съботен бис благодарение на фолкпевицата Камелия. Знойната милфка зарадва мъжката аудитория с гол кадър на пясъка. Не я ясно кога е правен, но нудистката често залага на еротиката. Самият кадър за нас не е новина, чакаме селфи в библиотека, но пък е хубаво начало на сезона.
Камелия го раздава вече по морски. Забелязвате ли фотографа какви хубави светлосенки е доловил?

Сещате ли се за щерката на футболната ни легенда Христо Стоичков - Мика? Момата явно е зажадняла да попадне в светския поток, а драгите журналисти, които тя често хули, да се вземат в ръце и да поразровят профила й. Мика ни осведомява, че не е сингъл и няма да бъде! И сама анализира, че липсва на медиите. Така е, Мика, липсваш ни, но поне ни зарадва с тази толкова вълнуваща новина, че не си самотна. Че преди се сърдеше, ако те свързваха с някой мъж.

Но да оставим Мика в Щатите и да се върнем на родната си почва - и сме по-колоритни, и по-злобни, и по-интересни.

Кандидатката за първи MasterChef Мариела Нордел само изчака да й свърши договора, за да се излее. Тя се оплака, че предаването било "експлоатация", "унижение" и "психотерор". Готвачите били като роби, снимките продължавали до 03:00 часа през нощта. Мариела със сигурност е подписала договор, в който не са й обещавали готварска печка на Карибите. И нека все пак вземе под внимание, че нито една национална медия не би излъчвала в прайм тайм плоските еротични шеги на фона на разгърдения й бюст. Тя е снимала до 3 часа, а някои хора още са с разстроен полов живот.

Преминаваме към един друг сърдитко, който през последните години ореваваше орталъка - бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов. След като замириса на Божкови милиони Стойчо отново излезе на преден план. Известен с десетки прякори, включително и "Стойчо Комисионната", той заяви вчера, че всеки ден пали свещи за спасението на ЦСКА. Добре поне, че не се е оплакал, че парафинът му е излязъл скъпо.

Замириса на пари и Стойчо се появи. Със свещи в ръка.

След дълго медийно отсъствие на преден план излезе и бившата адреналинка от "Господари на ефира" Яна. Няма да ви занимаваме, че изскочи второ порно клипче, анатомията й вече е добре позната. Но нейният бивш мъж даде интервю, в което се оплака, че не може да види детето си. И разказа как е ял бой от бившата си жена. Егати и мъжа, бихме възкликнали ние. Дано сина му не прилича на него. А иначе съдът да си свърши работата и да му даде право да го вижда. Все пак е родител и има права.
Рачков е натиснал адреналинката Яна, явно не се страхува от бой.

От съдебни неволи преминаваме към душевни такива. Феновете на фолкпевицата Андреа сериозно се притесниха, че едната й моцарела я е хванало земното притегляне. Възбудени от последните й снимки във Facebook някои изразиха опасения за фолк бюста. Хора, гроздето ли ви е кисело? Жената си боднала стотици кубици силикон за собствен и ваш кеф и пак недоволни. Аман от мрънкалници.
Увиснали ли са моцарелките на Андреа или гроздето е кисело?

Позабравеният Азис също реши да изплува на медийната повърхност и пусна снимка с Ники Михайлов, Ванко 1 и "българския Роналдо" - Даниел Златков. Фолкпевецът се похвали, че играе само с играчи от А група, с намек към "втородивизионния" Валери Божинов. Дали Baлepи e низвepгнaт oт ĸoмпaниятa, с която доскоро си правеше селфита където му падне, ще покаже времето. Но слуховете предричат бъдеще на Божинов отново в Левски, което пък означава, че от новия сезон отново ще е в А група.

Фолкпевицата Кали пък нападна бившата на Валери - Алисия. "Зa Aлиcия мoгa дa ĸaжa, чe изглeждa дoбpe, нo тя cи знae нa ĸoгo пpиличa. Фaĸт e, чe oт дocтa дългo вpeмe ce пишe пoвeчe зa личния й живoт, oтĸoлĸoтo зa пpoдyĸциятa й", атакува Кали, като намекна за приликата й с Николета.

Алисия и Николета отдавна си мерят силикона и гледат да включат всеки в своя отбор. Засега все още законната г-жа Божинова е с едни зърна напред, тъй като bTV са й осигурили национален ефир, за да се разправя с опонентите си. Според слуховете обаче силите скоро ще бъдат изравнени, защото стола на Николета сериозно се е разклатил.

Лейди Гага няма подобни проблеми и би хиляди километри път, за да бъде до своя годеник Тейлър Кини. Лейдито акостира в Белград, където Кини снима филм, и веднага побърза да разнообрази снимачния му процес. Двамата зарадваха местни стриптийзьорки, като докато се наслаждавали на голите тела потрошили 2000 евро бакшиш. Жалко, че Кини не снима филм у нас, та и ние да се зарадваме на чуждестранна инвестиция.

Лейди Гага пръсна 2000 евро по стриптийзьорки.

Завършваме с Ким Кардашиян, която все по-често ще присъства в обзорите ни, защото е бременна. А това си е събитие, което може да бъде засенчено само ако е бременна британската дукеса Кейт. Но тя наскоро роди и оставя Ким на върха на славата самотна. Кардашиян напоследък била доста разстроена от постоянните слухове за нейната бременност и побърза да ни зарадва, че очаква само едно дете, а не близнаци. Все пак близнаците не са удачен вариант за рекламна стратегия. Друго си е след някоя и друга година да стартира сапунката "Ким ще ражда трето дете на Кание Уест".
 

Ким Кардашиян чака само едно дете.

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар