Зима

Зима
Пролет

15 юни 2015 г.

Румянке, не вдяна ли, че „Бойко“ ти реже тиквата?!

А след Румянката и МВР „Шматка“, чакайте още по-невъобразим вътрешен министър.
 
 Нищо случайно няма. Никога. 

Безхаберната Румяна Бъчварова, която се бе вдала толкова на Бойко Методиев Борисов, че стана смешна и отвъд курниците в Банкя, би трябвало по социоложки вече да е вдянала, че не друг, а самият Бойко Методиев Борисов в комбина с Делян Пеевски и Оня, дето им ходи на оперативката всяка сряда, и реже тънко главицата – по ъндърграунд пинизчийски.

Да не си въобразявате, че „Господари на ефира“ са „смели сърца“, че ревнаха „революционно“ срещу „избора“ на Румяна Бъчварова за шефове на ОД на МВР – Варна? 


Да не сте станали със задника нагоре, че си мислите, че Нова тв кипи от храброст, че направи поръчковото си „разследване“ УЖ за „игнатиевската мафия“? 

Още ли блуждаете, че Гърмен и Орландовци – пак по цигански, апропо – са „внезапно“ и „естествено“ ескалирани? Или „синдикалните“ ченгета, ей тъй на опъват шатри и протестират? Тоя народ, дето „протестира“ само контролирано от когото трябва?
 

На Румянката и режат тиквата. С ъндърграундски пиниз – ние организираме „мероприятието“, а те увещаваме, че ще ти „помогнем“, докато окончателно каталясаш и в името на „сигурността“ те оставим само вицепремиер по папките.
 

А след Румянката и МВР „Шматка“, чакайте още по-невъобразим вътрешен министър. Ситуацията е променена и във вътрешен план, и в международен, и на „Бойко“ и другите двама от оперативката им трябва нов слуга. Още по-правилен.

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар