Зима

Зима
Пролет

19 юни 2015 г.

Цветановщината тържествува! Протестърите върнаха мафията на власт!

Ликуват гербери, ликуват продажни журналя, ликуват протестъри-назначени и нахрантутени с грантове, обществени поръчки и граждански договори. Ликува Цветанов, ликува Борисов.
 
Знаеше ли Цветанов, че ще бъде оправдан, че бе планирал днешното си участие при Бойко Василев в „Панорама“?

За познавачите на родното правосъдие е пределно ясно – обявяването на съдебно решение в петък следобед е знак, че всичко отдавна е планирано.

Ликува Цветанка Тъпото, ликува, че дружката й с особената форма на главата няма да посети килията. „Опорни точки“ в ефира ръси роден Бил Гейтс – Георги Харизанов, който разнася бели пликове из медиите, за когото е пълно с материали в МВР и ДАНС. Мутрафон с очила ръси морал, защото неговият бос ЦвЦв, който само с пет апартамента остана, е пределно невинен. Ликува напазарената от ГЕРБ бивша социоложка Мирослава Радева, че нали пак чака кинти от Цветанов за изборите.

Ликуват грантовите медии, сега ще плюят по Цацаратурата. Ликуват Прокопиевци и техните слугински журналя, които винаги са били скрити гербери, макар и с меки китки, щото такава е поръчката от гейовете от Американското и Френското посолства, та нали техните посланици подкрепят гей-парада.

Имаше будни съдии – Нели Куцкова, Мирослава Тодорова, дори превърналото се в мекотело правосъдно министърче Христо Иванов, имаха кураж да покажат, че Цветанов поръчваше полицейски акции, че скалъпваше процеси, че заедно с Пеевски и Цветан Василев „удряха“ всеки, който се противопостави на Борисов. Че точно тези атакуваха и Алексей Петров, но вече всичко е забравено.

Сега Куцкова, Тодорова, Иванов ще мълчат и ще мишкуват, щото вече са в отбора на Цвък срещу Цацата. Ще кажат – решения се не коментират, макар да знаят колко мръснишко и подло е всичко. Нищо, че Цвък играе и с тариката Цветан Василев. Та, нали Цвък и Мустакатия банкер имат общ адвокат – Менко Менков. То само това да беше. Сценарият за оправдаването на ЦвЦв бе разписан подробно още в началото на седмицата, само трябваше да се изпълни. И малките деца знаят истината, която рано или късно ще помете днешните ликуващи!

Близнашки бил предател, а Христо Иванов не е, че през 2013 година определяше Цветанов и Борисов като част от Модела КОЙ, разбирай мафията, но сега сигурно вече е поздравил оправдания бос от ГЕРБ. Кой е предател – Близнашки, който от мекотело, най-накрая получи малко гръбначност и каза, че всичко що е „реформа“ е пълзящ преврат и заграбване на власт.

Боко и плешивият Ненчев смачкаха и поредното разследване, без значение, че е срещу генерал с висока оценка в НАТО, но явно е съгрешил. Смачкаха го, а Христо Иванов, дето пръстче не помръдва, ако не му каже леля му Марси от Амбасадата, се радва както не се е радвал, когато се е срещал с любопитни англоговорящи персони в Истанбул.

Всички тия ще правят „реформи“ – Борисов, Цветанов, Иванов, Ненчев, Тодорова, Куцкова, Харизанов, Прокопиев, прецедента Плевнелиев, левия американски агент Дани МитоФ, разбира се и РамаданчУ Кунев/а и той/тя…..запомнете ги, защото тези ще погубят тази територия, която някога се наричаше България.

Да, ама не…преди това доста неща ще се случат.

П.П.
Мракобесни текстове на решения на Европейския съд за правата на човека размятат същите тез „демократи“ – цензура готвят и в интернет. Опитайте и ще сте свършени – мутри и протестъри, всички сте едно, маските ви паднаха.



Генчо Асенов
Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар