Зима

Зима
Пролет

8 юни 2015 г.

Volkswagen пусна специална версия на CC

Модификацията е с по-агресивен дизайн
 
 Volkswagen разработи специална версия на модела CC, която е получила името Dynamic Black и ще бъде пусната в ограничена версия. 

В Европа автомобилът вече се предлага на цена от 38 200 евро.

Модификацията е с по-агресивен дизайн, като е оборудвана с би-ксенон фарове, видоизменена решетка на радиатора и 18-цолови джанти от лека сплав Talladega. В салона на машината има скъпа кожа, нови седалки и обновена мултимедийна система.

Volkwagen Passat CC Dynamic Black се предлага с 1,4-литров бензинов двигател TSI с мощност от 150 к.с. Предвидена е и дизелова версия с 2,0-литров агрегат TDI, развиващ 150 или 184 к.с.

През март Volkswagen показа концепта Sport Coupe GTE, който представлява предвестник на новото поколение на CC. Той е по-голям на размери от осмото поколение на Passat, въпреки че използва същата платформа – MQB.

Прототипът бе оборудван с хибриден агрегат, в който влизат 3,0-литров бензинов двигател и два електромотора – по един на всяка ос. Мощността на концепта е 380 к.с., като ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,2 секунди, а средният разход на гориво е 2 л/100 км.



Automedia.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар