Зима

Зима
Пролет

1 юли 2015 г.

Ембака се укрива под полата на МВР

В момента готвят "опорни точки" за Бойко Борисов, за да се покаже най-сетне пред "публика"...
 
 Леле, що стана?! Ембака щял бил да се предаде "до часове", врещяха слугински сайтове в понеделник сутринта. 

И? Операция "Узо на разсъмване" по извеждането на мутрата-убиец от Зоната е протекла "като по ноти", редна читав полицай, омерзен от безхаберието на шефовете си. "Ембака се укрива под полата на МВР, нали се сещате...", пласира острословна вметка ченгето. Румяна Бъчварова никаква я няма - не можем да й видим полата. В неделя се изцепи, че "до часове ще имаме решение". И що стана?

В момента готвят "опорни точки" за Бойко Борисов, за да се покаже най-сетне пред "публика". Издънката му с Румяна Бъчварова е потресаваща. Малоумно кадрово решение. Тази е способна да закрие МВР. Апропо. Адвокат Николай Хаджигенов предложи преди време точно това - МВР да се закрие и да се преучреди. "Руми" на "Бойко" може и да преуспее в това отношение. И това няма да помогне, разбира се. Законопослушните българи пак ще са жертви на все същите ненаяли се "олигарси" и обикновени крадци.

Часове след мерзкото убийство на магистрала "Струма" написахме, че Ембака ще го изведат ятаците му в МВР. Посочихме, че ще се намесят и "бигбосовете" в контрабандата с цигари, за да поставят мини със забавено действие чрез "канализирането" на мутрата-убиец. 


Залозите междувременно се вдигнаха до небесата - КОЙ би изпуснал шанса да превърне "нелепия инцидент" в средство за шантажиране на "Бойко". Ембака може да го свитнат като куче, ако играта загрубее - прекалено неудобен стана за "хората с големите пари".

След зачезването на Ембака меверейците станаха за мезе и подбив. Братя Галеви бяха нарочени за бигбосове, за "уши" на DEA, за опасни играчи, които си го мерят с Трактора, Пашата, "Бойко" и "Шишко" - кой да се изненада, че се потопиха успешно. Автоматчици във вишки ги пазеха в Ресилово - също като мегабоса Даут Кадрийски в Текирдаг едно време. 


Ами Ембака? Този пък кой е? Ако и такъв като него може да направи за смях МВР, няма какво повече да се добави.

Меверейските ибрикчии в сайтовете на каишка квичат като шлякани прасета. Измекярите се правят на обществени защитници, а са осрани подлоги на "Шишко". 


Ако "Бойко" продължи да се гушка и фотка с тях, този път няма да си отиде с камъни - съдържимото на "онзи целофан" ще хвърлят по него. Когато му дойде времето, както редеше "царчето".


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар