Зима

Зима
Пролет

25 юли 2015 г.

Съботен бис (галерия)

Лятна еротика и коя е грешката на Durex Condoms

Лято е, слънцето пече, падат дрехи и задръжки... И звездите решиха да покажат с какво ги е дарила майката природа и с какво пластичната хирургия.

Няма как обаче да не отбележим, че тази седмица родните знаменитости бяха засенчени от един политик. И със сигурност със завист са чели сайтове, разлиствали вестници и псували на ум, че Лиляна Павлова е откраднала полагащото им се място.

Пледираме: Павлова за земеделски министър!

Министърката се пусна на магистрален оглед с неподходящ сутиен, а еротичният изглед сякаш е слязъл от реклама на "Зрънчо". Пък после защо Лиляна имала висок рейтинг, ами ще има, я - как да откъснеш очи? Единствената ни препоръка към премиера Бойко Борисов е да назначи Павлова за земеделски министър. И ще си гарантира, че у нас зърнена криза няма да има.

Преди да преминем към заливащата ни плажна еротика нещо сериозно. Сезираме Българския хелзински комитет и СЕМ да обърнат внимание на Глория. Певицата най-нагло пее в новата си песен за цигани и прилагаме доказателство:



Питаме сега ние: Ще има ли глоби от СЕМ? БХК ще се намеси ли, че има дискриминация спрямо ромите? Или тук не е уместно да си правят PR, че са нарушени нечии права?

А иначе искаме да похвалим Глория, която има собствена визия за кариерата си и тя се различава от впечатленията на чужденците за телевизия Планета. "Аз не съм модел. Да позираш, да пърхаш с мигли, да се чудиш с каква коса и с колко скъпа рокля да си – свърши се тази. Малко трябва да дръпнем ръчната, да се върнем към лайв изпълненията, защото аз все пак съм певица, не съм циркаджия или модел", обясни пайнерката в интервю. Бис!

Харесваме Глория как пее, а не как пърха с мигли

Но да се занимаем с нещо не само звездно, но и силиконесто (не че Глория е натюр).

Черната Златка, която вече е руса, ни залива с плажни кадри, на които пъчи творенията на "благодаря ви, д-р Енчев". И чак се обижда, че някъде било написано, че си е освежила силикона. Златото на родния шоубизнес ни уверява, че ако легне под скалпела ще го обяви веднага. Тръпнем в очаквания кога ще се случи, защото иначе за какво живеем? В допълнение русата Златка Блек ни поднася и своя изглед отзад с татуиран пистолет, дискретно прибиращ се в банския.

Русата Черна Златка отзад

Какво правите в тези горещини, пита и фолкпевицата Камелия. Ние сме на работа, а ти? Всъщност има ли значение, след като милф фолк бомбата отново ни загатва за своите прелести? Свикнахме лятото повече да гледаме, отколкото да слушаме Камелия. Но не ни разбирайте погрешно, оплаквания няма.
Горещо ли ви е?

Елена Кучкова също се оплака, че й е горещо. Също във Facebook. Явно и плеймейтката обича да се разхлажда в социалните мрежи, пък който клъвне. Или по-скоро, който го вдигне... Ленчето дори се ядоса тази седмица, след като някои медии й приписаха връзка с Божинов. Права е да се ядосва, тъй като мацките до футболиста са доста "разтоварени" откъм мозъчни гънки.
Кучкова определено харесва високите температури

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/07/25/syboten-bis.270950,image6#photo
Кучкова определено харесва високите температури

Като споменахме Валери, да не подминем и все още законната му съпруга Николета. Първо тя ни заплаши, че ще направи сензационни разкрития, а може би ще узнаем и за мъжа до нея. Защо това е заплаха така и не разбрахме, но сънят ни изчезна. Чия е мъжката ръка на кадъра, с който ни зарадва, си остава енигма все още. Дано заплахата й стане реалност, защото продължаваме да се тъпчем с хапчета за сън.
Ни Ло и мъжката ръка...

Само ден по-късно пък колеги ни уведомиха за пореден път, че Ни Ло е приклещила Григор. Лошата му форма си имала обяснение - едвам се държал на корта, тъй като мартинките му треперели след буги нощи с Лозанова. Ех, каква реклама! Само да споделим разочарованието си, че този PR вече бе пробван един път, вече е изтъркан и още първия път бе приет с насмешка. Да, Гришо се раздели с Маша, но пък обяви, че слага ново начало, включително и кариерата. А с Николета под ръка едва ли ще мачка на кортовете - справка Божинов.

Плажният патрул в галерията завършва с Ирина Шейк а.к.а. Екс Роналдовица. И тя милата не издържа на летните горещини и ни зарадва с телеса. Така де, да имаме база за сравнение между родно и чуждо.

Ирина Шейк и тя се разхвърля лятно

За Благо Колизеума вече всичко се изписа, дори Божидар Димитров се изказа по темата. Благо, Джизъс, тегли на всички една и продължавай напред! Важното е, че твоята годеница ли е, официална съпруга ли е, само гадже ли е, е плътно зад теб. Или ти зад нея, няма значение. Дори да влезеш в затвора за Есмер, ти си герой. За нас също, очакваме следващата серия "До Чикаго и назад". И трябва да има бис за Колизеума, че само за няколко месеца успя да измести Николета на тема безсмислено присъствие в медиите.
Ти си моят герой, написа Есмер на Благо Колизеума

Има нещо много сбъркано в интернет звездата Джорджано, който напоследък дори и на участия започна да ходи. И не е пеенето, много хора на сцената нямат самокритичност и могат да повредят и най-немузикалните уши. Джорджано обаче живее в някакъв друг свят, след като видя своя прилика с Марк Зукърбърг... Иначе Durex Condoms официално му се извиниха с пост на официалната му страница, че "много съжаляват за тази огромна грешка".

Лято без Spirit Of Burgas и Веселин Маринов не е лято. Но как се съчетават те? Е, обясниха ни го откъм Димитровград с текст, който трябва да остане за поколенията. Още от заглавието - "Веселин Маринов "подгрява" Spirit Of Burgas", усещаш, че те очаква нещо истинско и неподправено, нещо, което досега не си чел. И за да не бъдем голословни ето част от тази епопея:

"И сега Бургас няма да се размине без концерт на "нашият Веско", както наричат фенките Веселин Маринов. Всяко лято Веско гостува в Бургас през август. Прави впечатление, че това става около рождения му ден, който е на 4.08. Издания на Спирит Оф Бургас се провеждат в дните до 12-ти август. Така неволно концертите на Веско Маринов се явяват като подгряващи на най-големия летен музикален фестивал у нас. При едно от изданията на Спирита Маринов дори пя в Бургас на рождения си ден, а на следващия започна фестивала".

Ние само ще допълним, че дори и Роби Уилямс има нужда българска звезда да го подгрее. А ние пък ще подгреем вас, но без резки движения да не се изпотите и да загубите ценни соли в тези горещини.

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар