Зима

Зима
Пролет

21 юли 2015 г.

Подкрепата на "Бойко" за Мая Манолова е образцово безсрамие. Тепегьозлък...

 "Всички на софрата" - това е формулата на кабинета "Борисов-2". Само дето софричките на "Бойко" със Сашо и "Шишко" са "друга бира".
 
Няма как при подобна "гювендийска формула" Бойко Борисов да не плюе по избирателите на ГЕРБ с подкрепата за Мая Манолова. 

Да не говорим за протестиращите, които скочиха срещу наглото назначаване на Делян Славчев Пеевски за шеф на ДАНС - тях "Бойко" ги охрачи отдавна. Инкяр. Измятане. Връткане. Това е "троицата" за такъв като Б.Б.

Подкрепата на "Бойко" за Мая Манолова е образцово безсрамие. Тепегьозлък. Каква шлякана афера "Костинброд", какви уйдурми на ДАНС с прокуратурата. Босовете на ГЕРБ и ДПС са "насрани в движение" заради "Южен поток" и се опитват да се спасят от патологичната отмъстителност на "Вова". Да видим дали ще им се получи. 


Такава като Мая Манолова е "подробност от пейзажа" за парламентарния башибозук от "Бостана". Тя е жалка, разбира се, набутаха я в обяснителен режим. И?

Ако стане омбудсман, това ще я направи ли по-малко необразована - излагациите й за Бекет и Йонеско са в неустоима "конкуренция" с издънките й за "Анна Каренина". Селско дете обичливо. Как не са се надушили с "Бойко" да разнасят заедно помията за прасетата в Банкя?! 


Колкото до Ани Цолова и "забърсването с пешкира" - тя да си бере срама, докато се гримира пред огледалото.

За Бойко Борисов знаем, че не смее да се гледа в очите пред огледалото, камо ли да погледне в очите тези, които го върнаха на власт с протестите срещу "Шишко" и бейовете от Сарая.




bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар