Зима

Зима
Пролет

8 юли 2015 г.

Леденият полъх от Кремъл за върхушката в София тепърва предстои

 Борисов се постила на Кремъл. Файда йок, "Бойко" бърка Путин с "Шишко"

"Съвсем не е случайно, че президентът Путин твърде остро се изказа по отношение на България. Убеден съм, че той е имал основания за това. В крайна сметка станахме без вина виновни, без да имаме никакво желание, а още по-малко да сме целели това, отношенията между България и Русия да станат хладни. Моля се на Господ големите началници по-бързо да се разберат помежду си и санкциите да бъдат отменени.", дипли вопли и стенания Бойко Борисов пред кореспондент на ТАСС.

Бойко Борисов бил убеден, че "президентът Путин" имал основания да се изказва остро за България. Ало, Борисов, не минаваш ли чертата, Борисов? Какво общо имат законопослушните българи, какво общо има България като наше обично отечество с престъпната шайка безродници, навели се дупедавно даже да ги наричат "гяури" зад гърба им в Сарая, за да се наредят по Тръбата, да се облажат от "Южен поток"? Тези шлякани "гяури" и майкопродавци посочи, Борисов, ама стиска ли ти?!

Колкото и да се постила Бойко Борисов на Кремъл, файда йок. "Бойко" очевидно бърка Путин с "Шишко". Даже не и с Доган. Патологичното връткаджийство може да го уреди с потресаваща раздяла с властта, когато му дойде времето. 


Кой ще повярва на Борисов, че се моли на Господ "големите началници" в Брюксел да се разберат, за да бъдат отменени санкциите, след като обичайно нарича Бог с перфидното "Началника"? Формулата на Б.Б. е класическа изцепка на закоравял атеист.

Путин, разбира се, атакува управляващата върхушка, т.е. кликата "Боко&Шишко", а не България. Ако Бойко Борисов иска да каже "България - това съм аз", това вече е диагноза. 


Апропо. Борисов отдавна не е пласирал пиниза с липсата на "писмен отказ" на Москва от "Южен поток". Леденият полъх от Кремъл за върхушката в София тепърва предстои. 

Кофтално за Б.Б. е, че американците също вече не го дишат заради врътките със Сарая, посочен от тях като цитадела на путинизма.

bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар