Лято

Лято

8 юли 2015 г.

MasterCard ще продължи спонсорството си на Шампионската лига

Ги-Лорен Епщайн: Радваме се, че продължаваме нашето дългогодишно партньорство с MasterCard
 
 MasterCard ще продължи да е спонсор на УЕФА Шампионска лига и през следващите три сезона до 2018 г. 

Споразумението включва и спонсорство на Супер купата на УЕФА, финалите на УЕФА Шампионска лига - жени и финалите на УЕФА Юношеска лига.

Компанията, която подкрепя най-престижния футболен турнир в Европа от повече от 20 години, ще продължи да дава възможност на феновете от цял свят да се докоснат отблизо до УЕФА Шампионска лига, като предлага безценни изненади на картодържателите.

„Гордеем се и се вълнуваме, че подновяваме нашето спонсорство за УЕФА Шампионска лига, плод на дългогодишно партньорство, започнало още през 1994 година. През изминалите години бяхме свидетели на безброй безценни моменти на стадионите, а отдадеността на феновете по света към този вълнуващ турнир продължава да расте. Като си партнираме с най-важните спортни събития можем директно да насочваме феновете и хората по света към безценните възможности, свързани с важните за тях неща. Нямаме търпение да подкрепим следващите три сезона на турнира, в които участват най-добрите европейски отбори, както и Супер купата на УЕФА, финалите на УЕФА Шампионска лига - жени и финалите на УЕФА Юношеска лига", споделя маркетинг директорът в MasterCard Раджа Раджаманар.

„Радваме се, че продължаваме нашето дългогодишно партньорство с MasterCard, които активно подкрепят турнира от 1994 г. За нас е важно предимство да имаме за спонсор на УЕФА Шампионска лига глобална уважавана компания като MasterCard и се вълнуваме, че ще продължим да работим съвместно. Широките кампании на компанията към потребителите ще продължават да допринасят за скъсяването на дистанцията между феновете и УЕФА Шампионска лига", коментира Ги-Лорен Епщайн, маркетинг директор на UEFA Events SA.


Няма коментари:

Публикуване на коментар