Зима

Зима
Пролет

2 август 2015 г.

Ивайло Колев спечели голямата наградата на фестивала „Бургас и морето“

На второ място бе класирана мелодичната „Провинциалната Мария" на Васил Чергов, а на трето остана „Първата любов" на Елена Кокорска

 „Вече знам" на Ивайло Колев, чиято звезда изгря преди 10-ина година в популярен риалити формат, се превърна в абсолютния победител в тазгодишното издание на „Бургас и морето". 

Песента спечели и наградата на журито, и тази на публиката. Текстът е дело на Живко Колев, а музика и аранжимента на Светослав Ломбошки.

С появата си на сцената на Летния театър в Бургас Ивайло не изневери на стила си на плейбой и заложи на атрактивна хореография с балет от красиви момичета, а той не спираше да флиртува с публиката. 


„Това ще остане моето най-специално представяне на фестивал, защото имам няколко грандиозни загуби. Първата от 2005 година, когато загубих драматично финала на Star Academy и го изживях много тежко. След това имах няколко изяви на Евровизия, но този път сякаш получих цялото Божие просветление като компенсация за всичко, което съм преживял", каза след като получи наградите Ивайло.

На второ място бе класирана мелодичната „Провинциалната Мария" на Васил Чергов, а на трето остана „Първата любов" на Елена Кокорска. Тази година форматът на „Бургас и морето" бе по-различен отвсякога. Четиричленното жури в лицето на Орлин Горанов, Дани Милев, Митко Щерев и Стефан Димитров оценяваше 12-те изпълнители в реално време, за да няма спекулации, каквито имаше в предходни издания на фестивала.



Vsekiden.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар