Зима

Зима
Пролет

2 август 2015 г.

Борисов, не „руското ембарго“ ще падне, а „руското ресто“ ще се стовари върху „Тиква – Пеевски“ АД

Но си мисли, че както винаги, като селски тарикат, ще успее да му се размине...

 „Надявам се, че руското ембарго ще падне скоро, за да може основните пазари, които сме имали отново да си ги захранваме“, рекъл Бойко Борисов в Сливен, посещавайки фирма за преработка и консервиране на плодове и зеленчуци.

Лицето Бойко Методиев Борисов за пореден път, селяшката и „тарикатската“, пласира лъжовното внушение, че с „братята руснаци“, разбирай Путин, всьо и вся му е наред. АФЕРА първа разкри как „руското ресто“, благодарение на кретенското правителство на същото лице Бойко Методиев Борисов, отряза цяла България. 


Подробно описахме защо „руското ресто“ ще скалпира ЛАПАЧИТЕ на огромни кинти от „Южен поток“. Описахме и схемата как Доган затегна примката около лицето Бойко Методиев Борисов, който е принуден да се „разправи“ първо с алчните т.нар. „реформатори“, а потьом – по руската пързалка, вместе с авера си Шиши…
 

Впрочем, Пеевски вече е „дръпнат“ от Доган, лекичко, лака-полака, както се изразяват сръбските килъри. „Топ“ бизнесмени от „котилото“ на ДПС, „отчитали се“ директно на Шиши през годините, сега са „пренасочени“ към други „диспечери“. Пеевски е „пътник“. Нищо, че на преден, официален план, името му гърми като „капо ди тути капи“.
 

„Руското ресто“ не прощава. Чак Местан в тв ефир разясни иносказателно на „цоловите“ дръжки на микрофони каква ще е схемата с „бъдещето“ на властта, но когато си прост, няма спасение.
 

Борисов в Сливен продължава да се изживява и като главен прокурор на републиката, изричайки: „Сега като се прибера, БЕХ съм ги извикал и ще им направя едно звено с прокурори и специалисти, които да следят движението на фактурите, защото надписват и пишат. Трябва да има контрол“.
 

Борисов „ЩЯЛ ДА ИМ НАПРАВИ ЕДНО ЗВЕНО С ПРОКУРОРИ…“. През това време главният прокурор Цацаров, който всяка сряда ходи на оперативки на министър – председателя /разбирай, изпълнителната власт!/, мълчи като прелестни задни части. Това не е държава, а някаква селска кочина – диктатура, в която премиер прави „звено с прокурори“ и всички мълчат като посрани.
 

Междувременно, никакво „руско ембарго“ няма да падне. И Борисов прекрасно знае това. Борисов знае, че по-скоро „руското ресто“ ще се стовари върху „Тиква – Пеевски“ АД. Но си мисли, че както винаги, като селски тарикат, ще успее да му се размине. Да де, ама руснаците вече са го „пуснали“ на янките, дето уж го пазят от Сретен Йосич, пу, да не им е уроки.
 

„Руското ресто“ може и да е метафора, но смъртоносна метафора.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар