Зима

Зима
Пролет

8 август 2015 г.

Никога не късайте така!

Както има правилни начини, така има и такива, които са извънредно глупави.
 
Всяка любовна връзка започва и завършва по различен начин. 

Комуникацията винаги е била решаваща във взаимоотношенията между мъжа и жената. Както има правилни начини, с които да кажем на половинката си „Край!“, така има и такива, които са извънредно глупави.

Ето как не е добре да приключвате връзките си, особено когато не искате усложнения.

Изпращате SMS

Въпреки че това е един от най-често срещаните начини за прекратяване на връзката, той определено не е работещ. Едно съобщение никога не изяснява ситуацията докрай, а след него винаги следват редица драматични събития, които трудно слагат край на връзката ви.

„Имам нужда да бъда сам/а.“

Колко пъти сте изричали това или сте го чували във връзката си. Както вие така и половинката ви знае, че това не истинската причина за край на взаимоотношенията. Бъдете сигурни, че след тази реплика, тя или той още дълго време ще се опитва да си върне любовта.

В резултат се получава нещо, което пречи на вас, а и на бившата половинка да продължи напред.

Изтриване от Фейсбук

Преминаване на статус „необвързан“ и изтриване на половинката от списъка с приятели. Сериозно ли? Мислите ли, че това е правилният начин за край на взаимоотношенията, било то и сексуални?

Край чрез изневяра

Изневярата е един от най-глупавите начини да кажете „Край!“ на вашата половинка. Така се разделят най-често представителите на силния пол. Въпреки че в този момент, едва ли има значение кой какво мисли за тях, постъпката им определено не е мъжкарска.

От друга страна, слагайки край чрез изневяра, забравяме че проблемите от страна на бившата половинка тепърва започват.

Пълно покриване

Не вдигате телефона, не отговаряте на съобщенията... Звучи като от сцена от романтичен филм, но колко често сте го правили? Покриването не решава проблема. След като сте решили да започнете ново начало сами или с нов партньор, очевидно старата връзка за вас е вид проблем. Не го задълбочавайте.



Аz-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар