Зима

Зима
Пролет

30 септември 2015 г.

Каква корупция ще „бориш“ бе, „МВР – Шматко“!

Румяна Бъчварова, която е абсолютна гротеска като вътрешен министър, натворила поредните тъпоумни измишльотини...
 
Половин час по Нова телевизия се плюнчат да мъдрят как „МВР – Шматка“, разбирай МВР-то на Румяна Бъчварова, щяло да предприема „нови“ мерки за битка с корупцията в самото МВР. 

И естествено бляботят за „дежурния“ КАТ. Верно ли сте, кретени, а?
 

Щото ние не сме. Анадънмо?!

Румяна Бъчварова, която е абсолютна гротеска като вътрешен министър, натворила поредните тъпоумни измишльотини, с които ще „бори корупцията в МВР“. „МВР – Шматка“, не бива да се пропуска, е подкрепено щедро от т.нар. „реформатори“, БСП не смеят да гъкнат, АБВ и остальная… също, всички обичкат „Шматката“ на Борисов и Цветанов.
 

А е просто. Простичко. Като за прости.
„Вътрешна сигурност“ в МВР бе АБСОЛЮТНО УМИШЛЕНО РАЗМАЗАНА И СЪСИПАНА ОТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ДОУБИТА УМИШЛЕНО ОТ АВЕРА МУ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ.
 

И това се случи за да не може никой да диша във врата на КОРУМПИРАНИТЕ ВЪРХОВИ „ЧЕНГЕТА“ ПО ВИСИНИТЕ НА МВР.
 

Днес НЯМА КОЙ да заковава ченгетата в МВР! Във Варна точно Румяна Бъчварова „Шматката“ умишлено назначи като шеф на „Вътрешна сигурност“ един некадърник „сектант“, който в живота една „разработка“ не е виждал.
 

Убитата „Вътрешна сигурност“ от Цветанов и Цветлин Йовчев дава „прекрасни“ резултати. В МВР се вихри ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ И КАТ И Е НАЙ-МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ. По Нова тв плещят за „акцията“ в Асеновград“, но и дума не обелват за разкритията на АФЕРА как не друг, а главният секретар на МВР проваля акцията в Лесово.
 

Цацаров си бърка в носа по заръка на Оня, който го назначи и на авера си, авер на Оня, който го назначи – Пеевски. ДАНС са се сврели по Шлифера. Бъчварова предизборно твори идиотщини.
 

И никой няма сметка от здрава, яка „Вътрешна сигурност“, на която да бъде дадена възможност да работи като хората. Защото ако я има такава, каквато трябва да е, ще арестува куп управляващи МВР и куп директори на регионалните дирекции.
 

Затова по Нова тв, която изобщо не била на Боко, ще слушате кретенизмите в ефир, които ви зомбират, че УЖ нещо се прави. 

К… му Янко, би се изразил бай Ставри. Строг, но справедлив.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар