Зима

Зима
Пролет

26 септември 2015 г.

Съботен бис (галерия)

"Докосни Джена - стани звезда" и хот щерката на Кичка

Дни преди големия й самостоятелен концерт дойде гръмката новина, че Глория е пред пенсия. Договорът й с "Пайнер" изтичал следващата година и мнозина се притесниха, че това е нейният край.

Започнахме с тази застрашаваща шоубизнеса новина с едничката цел да я опровергаем. И доводът ни е железен. Фенове, спете спокойно, все пак Глория е известна като "Лили Иванова в попфолка". А да сте чули за пенсия на Лили?

Глория била пред пенсия? Абсурд!

Продължаваме ведро съботния ни очерк с рапъра Криско, който е готов да загърби временно кариерата си, за да създаде семейство. Иска му се да е млад татко, фенки - вие сте наред! Само на опашката да не припявате "Ела ти си го вземи...". Защото ни е важно да спре временно кариерата и да се зареди за нови хитове.

Тази седмица фолк жанра бе разтърсен със страшната вест, че някакъв мъж треснал едно кроше на народния любимец Тони Стораро. Няколко дни мълчанието бе пълно, докато самият Тони не опроверга. Но хората не повярваха та трябваше и Фики да се произнесе по темата. Младият певец се възмути от писанията в жълтите медии и призова журналистите да спрат с подобни измислици. Ама хитро изчакаха няколко дни да се пошуми, случайно публиката да не ги е забравила. Родните звезди са царе на пиара!

Със същия трик мина и Джена, която аха я бяхме изтрили от съзнанието си и ето, че я набъркаха за гадже на Богданов. И тя като Стораро - седмица-две си траеше докато я разнасят из медиите и след това извади на показ сарказма си. "Ако някой иска да влиза във "Вип Брадър" 2016, може да ми се обади, защото имам връзки вътре. Догодина мисля да направя едно предаване във формат "Докосни Джена - стани звезда", щом толкова лесно стават випове". 


Думите са излишни, аз лично ако ще ставам звезда от сорта на Джена и Богданов - веднага поемам към съда да искам ограничителна заповед певицата да не ме доближава...
Докосни Джена - стани звезда. Да, бе...

И докато едни си правят гаргара с високоинтелигентни футболисти, други са пример, че и звездите плачат. Тази седмица ни осведомиха, че Кристина Димитрова е потънала в дългове и влязла във VIP Brother за да изкара някой лев и да погаси задълженията си. И тя си признава, че често виси из казината та нищо чудно и така да е.

Сигурно неслучайно Брадъра я закотви в селската къща при бедняците без удобства, грим и фризура. Дори не я включиха в класацията за най-секси жени в къщата. Странното е, че Димитрова се е изказвала доста остро за формата, но вероятно шумът на парите е заглушил сетивата й.

Внукът на Тато - Малък Тошко, гордо обяви, че ще се бори на изборите за общински съветник. Не му се занимавало да бута Бойко Борисов и си е поставил скромната цел да стане общинар. Често оставащият без гащи политик обаче едва ли ще успее, защото за добър резултат на вота трябва концентрация. А той в момента се е раздвоил и се е прехласнал по Преслава. "Тя е моята любимка. Изглежда много добре, всъщност най-добре от всички жени в къщата", категоричен е ценителят. 


Ние му стискаме палци чалга звездата скоро да напусне къщата, за да му попее на някой предизборен митинг. Това е неговият шанс да влезе в управлението на София, макар и малко. Защото ако сме хора на място ще му покажем същото, което той ни развяваше в национален ефир. Поне мъжете!
Тошко Славков се разсейва между политиката и Преслава

При мъжете се натиска и Джорджано, който напоследък е титулован като "Повелителят на фалцета". Не ми се мисли колко безсънни нощи има Деян Неделчев а.к.а. Икебаната от неочакваната конкуренция. Да не говорим за Човекът-глас, който надвика с фалцет калашниците - Краси Аврамов. Тези ако се съберат в трио ще пометат и континентални звезди като Кичка Бодурова.

Но да се върнем към Джорджано, който бе закован с директния въпрос на кой бряг е. В типичния си колеблив стил той отвърна, че е хетеросексуален. Това ни провокира да обявим награда - каса уиски и посещение на столичен чалга клуб за девойката, която потвърди, че е мачкала чаршафите с него!

Сватбата на Благо Колизеума с Есмер се очакваше от няколко месеца, но неочакваното бе, че наместникът на Господ е поканил на тържеството Лили Иванова. Тя пък му поискала хонорар от 100 000 лева. Някак си всичко ни се струва пак пиар в полза на футболиста, който едва ли знае и една песен на Лили. Все пак всички са го виждали, че когато е у нас щрака с пръсти.


Завършваме с една визуална наслада или катастрофа, според вкуса на всеки. Докато Кичка Бодурова звездее в Нови хан, нейната щерка Кристи-Жаклин задоволява сетивата отвъд Океана. Подвизаващата се с фамилията на баща си Зарпас девойка е един от топ тату моделите и фотосесиите й са доста горещи.
 

 Дъщерята на Кичка...

 Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар