Зима

Зима
Пролет

18 септември 2015 г.

Съ нами Гейъ

Когато имаш проблеми с рейтинга, потърси незабавно първа помощ от гей наемник.

Вкарай го в къщата, в кошарата, в колхоза или в държавата и му дай ефир за бойни действия. 


А тайно му дай малко пари, за да използва оръжието си срещу някой известен и да пуска халосни куршуми, потопени в истински екскремент – от тях не се умира, но причиняват инфекция, която е полезна за организма на рейтинга.

Рецептата я знаят и най-отчаяните продуценти на най-отчайващото риалити. А по-западащо от украинското в момента евроатлантическото дистанционно трудно може да намери.

Европа е затънала до ушите заради преяждането си с мулти-култи полуфабрикати, че вече въобще не й е до майдански шоу бизнес.

Той беше хитът на миналия медиен сезон, когато не излизахме от вкъщи, за да гледаме кървавата геополитическа операция по смяна на пола на цяла държава. Този сезон обаче гледаме мултинационалната продукция „Как избягахме от вкъщи и ви дойдохме на гости”, поради което украинското риалити „Как обърнахме резбата” не интересува никого. Пазарният му дял от световния интерес здраво регресира и за да спасят поне малко положението, в украинската ферма за нови и модерни животи вкараха световна гей звезда.

Не някакъв изпаднал селски педераст, който за минути съмнителна слава би обезглавявал живи човешки репутации, а самия, ladies and gentlemen, Mr Elton John.

Ще го използваме по класическата рецепта - ще го поканим на сцената заедно с най-големи клечки в колхоза, със самия му президент, а той ще изпълни евъргейните си „Дайте шанс на гей семейството”, „И гейовете децата си обичат”, „А руснаците децата си вече не обичат, защото ги лишават от гей пропаганда”.

Накрая тържеството на модерността ще завърши със залп от попържни по Путин, който е идеалният украинско-гейски образ на злодея. Надяваме се поне малко да гледате, поне за няколко минути да се върнете на доброто старо шоу - колко по-известен от Путин да ви намерим, колко по-голяма гей звезда от Mr John да вкараме в колхоза.


Mr John отдавна не е просто голяма музикална работа с хомосексуална ориентация. Той отдавна е живият светец закрилник на гей семейството и издава фетви за гей джихад.

Последните, които трябваше да бъдат екзекутирани от последователите му, бяха Долче и Габана. Защото са задръстени задници, живеещи в семейното Средновековие и още вярващи, че бракът е брак само ако в него участват мъж и жена. Посланието на фетвата тогава беше - спрете да купувате парцалите на тези архаични тъпаци, нека те умрат от гладна смърт и в страшни търговски мъки.

Трябва да погледнем годишните им отчети, за да проверим застигнало ли ги е проклятието елтънджоново. Но няма какво да му гледаме, за да сме сигурни какво е застигнало Украйна.

След приватизацията следва час по гейовизация. Това пък го знаят всички, които са първи за втори клас в световното училище по съвременна модерност. В него ние вече сме по-близо до абитуриентския си бал и е някак носталгично да наблюдаваме начинаещото сричане по буквара на „бялата държава”. Толкова отдавна го минахме него, толкова добре го научихме - знаем какво пише вътре, знаем дори на коя страница е написано. Това беше третият урок - след раздържавяването на природните и икономическите ресурси трябва да се пристъпи към обществените и семейните. И за да бъдат опазени те от алчните местни олигарси, които биха се маскирали дори в свещеническо расо, за да се докопат до тях – в приватизацията се налага отново да участват само благочестиви чуждестранни инвеститори.

Все пак те са врели и кипели в Нормалността и най-добре знаят какво й трябва на една нормална държава.

Който не ги разбира – със сигурност проблемът е в него и в никакъв случай в Концепцията за Нормалност. Тя е неприкосновена и не подлежи на обсъждане, още по-малко пък на оспорване. Който го направи, ще бъде обвинен в простащина и изостаналост, а това си е жива смъртна присъда в модерните времена.

Бъдещето е на глобалната идентичност и стандартизираните Mc Ценности за бързо хранене

На знамето на Нормалността вече е избродирано „Съ нами Гейъ”. Разберете, народи, и се покорете: Яко с нами Гейъ. И нека всеки, който не го разбира, да върви по дяволите. И вашият бог да върви по дяволите, ако ще го използвате като алиби, за да не живеете братски с транссексуалните. Изгонете кръвните и посрещнете доведените си братя. Кръвта вече се измива, родът стана анахронизъм, корените се превърнаха на гнилоч – само пречат и смърдят. Бъдещето е на глобалната идентичност, бъдещето са стандартизираните Mc Ценности за бързо хранене. Ще ги намерите в глобалната закусвалня, където не пускат с храна от вкъщи.

Повярвайте, знаем го в детайли това риалити, защото сме участвали в него. Надявахме се да спечелим голямата консуматорска награда, но още стоим с празни ръце в празни джобове. Всъщност никой не успя да стигне до наградата, защото продуцентите прибираха парите, докато избраното човешко месо забавляваше аудиторията с революции.

И накрая единствено ще му остане да разказва на следващите поколения – даваха ни в световния прайм тайм, после започна приватизацията, след нея гейовизацията, самият Mr Jonh ни дойде на крака и ни покръсти в новата вяра.

Изобщо всичко си беше по учебник.

Този сезон вече гледаме мултинационалната продукция „Как избягахме от вкъщи и ви дойдохме на гости"

Калин Руменов, "Новинар"

Няма коментари:

Публикуване на коментар