Зима

Зима
Пролет

6 септември 2015 г.

Бой по бежанеца!

Да не допускаме на нашата свещена земя по-големи нещастници и от нас

Cтотици хиляди бежанци прииждат към Европа. Те имат две цели пред очите си. 1. Да достигнат сигурния Запад. 2. И по никакъв начин да не се заблудят и да влязат в България.

В това си желание те срещат пълната подкрепа на българското правителство и мнозинството български граждани. Всеки бежанец, който завие, без да подозира, към родината ни, ще бъде спиран от страховита българска армия! Кабинетът изпраща 25 души да бранят границите на милата ни татковина от варварите, прииждащи от Близкия изток. Някой ще каже, че армия от 25 души е хомеопатична работа. 25 военни, ма българи! По пет на щик, ако си спомняте.

Питбули, които ядат гранит

Как да не уплашат бежанците? А и то това бежанци като бежанците ли са – всичкото канибал и терорист бърза да стигне в Европата, да започне да ражда милиони мургави дечица, да нацвъка джамии до всеки мол, да забради жените, да взриви градския транспорт, да изяде целия наличен “Бьоф Строганоф”, абе с две думи: да унищожи цивилизацията и да се чуди после накъде да бяга самият той.

Затова приветствам идеята на патриотичния кабинет в София да постави картечни гнезда по границата. Така, ми. Ние за тая земя кръв сме проливали, няма да ни мигне окото и още кръв да пролеем. Това да не са евреи или арменци, че да ги спасяваме и после да се кичим векове наред с лаврите на предците си? Според коментарите на защитниците на крути мерки срещу бежанския поток е оправдано да се пазим от бежанците поне по няколко причини:

Нещастни ли??? Я да дойдат да поживеят у нас, да видят какво значи нещастие.

Тези хора може и да бягат от война и терор, ама по-нещастни от българите не са. Няма да позволим да се появи някой на тази земя, който да е по-зле от нас. Ние поне в едно нещо сме първи и то е в мрънкането.

Обидно е да се появяват някакви хорица, чиято лична история току-виж се окаже по-кървава и драматична от историята на среден балканец с неплатени здравни вноски. Ами как ще ги плаща здравните вноски, като няма работа? Тоест има работа, ама за малко пари. Парите малко, цените високи. Цените високи, морето далече. Морето далече, слънцето силно. Слънцето силно, водата спряла. Водата спряла, кръчмите пълни. Кръчмите пълни, офисите празни.

Трудно се живее така, не е като да ти метнат една-две бомби и да отидеш да живееш на разноските на някой германец. Хитри тия бежанци бе, що нас някой не ни бомбардира, че да идем и ние да ни гледат западняците? Ама не, ще се мъчим ние цял живот на тоя пек лете и студ зиме. Така че да не ми приказват за проблемчетата си и убитите си семейства. Може на тях да им колят децата, на нас найш кви са ни сметките за топлофикация? Само някакви бежанци ни трябват...

Заради бежанците трудно се женят мъжете

Логиката тук е малко трудна за проследяване, но има маса коментари срещу бежанския поток, които все пак се облягат на нея. За да не преразказвам, направо ще цитирам един от тези мисловни пируети: “Странно ми е защо изведнъж датските, българските и кои да е европейски данъкоплатци трябва да понесат тежестта на милиони от Сирия и Либия.

Все пак аз като обикновен данъкоплатец, който мрази искрено всяко правителство, било то датско, българско или замундско, се питам защо трябва да храня замундските деца, след като нямам достатъчно дори за да създам свои?”

Значи не само слънцето пече, а морето е далече, но и парите не стигат да се оженим и да си народим руси българчета. Тогава от къде на къде, моля ви се, ще идват тук хора с деца? Щом сирийците имат деца, значи са по-богати от българите. А щом са по-богати, нека да ги трепят ИДИЛ и бомбите. От всичко на света ние най мразим някой да има повече пари от нас.

Религиозно-патриотични

В Близкия изток са мюсюлмани. Има и малко християни. Тях сигурно бихме взели, но ако не приличат на мюсюлмани. Руси, синеоки, с пари да се издържат сами и да живеят някъде, където не ги виждаме. Тогава може. Но не защото сме лоши. Ние не сме зли, а изстрадали. Толкова векове поред сме страдали от най-различни робства, като на-лошото е било османското иго. Страхът от ятагана и полумесеца ни е в ДНК-то, така да се каже. За това и трябва да се пазим от ново завладяване. Левски, Ботев и кой-беше-оня-с-мустаците са проляли кръвта си за тая земя, ние няма да я връщаме обратно на неверниците! Те сирийците са си турци. И обратното. Точка.

Мъжествени

Оказа се, че доста български мъже се срамуват заради сирийците. Гледат ги – здрави и прави, пък тръгнали да бягат от бомбите. Призивите са да се връщат обратно, да хващат пушката и по пет ислямиста на щик, така както нашите предци са направили, за да можем ние днес да живеем свободно и да си се оплакваме на воля. Въобще, на сирийците най-големият проблем май им е, че нямат такива предци като нашите. Дето хем са се били, хем са приютявали бежанци, чиито потомци сме по-голямата част българи. Стискам палци на никой в Брюксел да не му хрумне да призовава българите да се оправят с мафията в страната преди да разчитат на помощ и фондове от ЕС, че я загазихме.

Културни

Ние имаме древна култура и трябва да я опазим за поколенията. Ще дойдат тия ми ти араби и ще поискат, например, къщи с баня и тоалетна. Значи ние може да ходим по нужда на двора, а те ще се лигавят? Може и по една прогимназия всеки от нас да е вдигнал на село, но традицията си е традиция. Банята разболява, а кенефът е с дупка и навън. Това е. Ако някой иска да живее с нас, да се научи. Също така сирийчетата не знаят кой е Вазов, кой е Ботев и не могат да четат и пишат на кирилица. Не че нашите могат, но са си наши. Та ние пари нямаме нашите деца да изучим, ще учим чуждите. Да ходят в Германия да им харчат парите, там хората са богати и така им се пада.


Лола Монтескьо, "24 часа"

Няма коментари:

Публикуване на коментар