Зима

Зима
Пролет

4 септември 2015 г.

Десет начина да заблудите хората, че сте богати

Лъжата може да ви отвори много врати
 
В днешно време имиджът е всичко. Той може да ви отвори много врати, да ви вкара в определени кръгове и дори да ви запознае с точната половинка, уреждайки целия ви живот.

За съжаление, не всеки от нас е роден със златна лъжица в устата и ако търсите начин да се превърнете в милионери, ще трябва да прибегнете до някои трикове. 


Като например да се правите на такива, за да привлечете вниманието на съответната група хора, предоставяща ви шанс за един по-добър и охолен живот. Псевдо-богаташите са на път и под път и макар често да им се смеем на лъжливото усилие да се представят за заможни, те успяват да се внедрят на места и да си спечелят обожанието на хора от другия пол, които ни карат да им завиждаме.

Как го правят?

Ето и някои лесни трикове, които може да използвате:

1. Кола под наем

Колата е едно от най-силните оръжия, демонстриращи социален статус. Колкото по-лъскава и бърза, толкова по-добре. Ако не разполагате с десетки (стотици) хиляди левове, може да наемете някое тузарско возило за конкретно събитие, което да подкрепи имиджа ви на богаташ.

2. Лъскав часовник

Освен по автомобила, богатите хора се познават и по аксесоарите – в частност часовниците. В случай, че искате да се правите на милионер, няма да е зле да инвестирате крупна сума в закупуването на един. Дори дрехите ви да не са особено луксозни, часовникът ще свърши работа в измамната визия на първо време.

3. Опознайте храната

Хората, които имат пари, пътуват много и разбират от различни кухни. Дори да не сте излизали от родния си град със солидни познания за храната може да създадете съвсем погрешното впечатление – а именно, че сте разбирач и сте пътували и видели много.

4. Екстравагантна шапка


Дами, не се смейте! Аристократките в британския двор всяка година привличат милиони погледи със своите откачени шапки и те вече са се наложили като белег на просперитета и знатния им произход. Дори да нямате синя кръв, с подходящата шапка ще събудите не едно и две съмнения.

5. Дръжте се леко надменно

Това поведение е колкото дразнещо, толкова и провокативно и атрактивно, особено за жените. Безкрайното его кара другите да повярват, че вие сте „голямата работа“, защото вие излъчвате точно такива вибрации.

6. Образовайте се за вината

Също като с храната, заможните хора имат големи познания и относно винената листа и демонстрират статуса си с особен ритуал на пиене на вино.

7. Говорете постоянно по телефона

Това създава впечатлението, че познавате много хора и че сте дейна и заета личност, която върти сериозен бизнес.

8. „Екзотичен“ домашен любимец

Не е задължително да гледате някоя рядка змия, кученцето ще свърши работа. Само че му направете прическа и го снабдете с необходимите аксесоари по последен писък на модата. Вероятно това автоматично ще ви превърне в „разглезена кифла“, но пък това определение до голяма степен говори, че разполагате със средства.

9. Фалшиви ваканции


В социалните мрежи човек може да изфабрикува всичко. Кой ще разбере, че не сте ходили в Бали, ако качите красиви снимки и си научите „домашното“ за страната?

10. Шал

Напоследък дори популярните мъже все по-често ходят с увит шал около врата без значение от сезона. Модните прищевки често помагат за изграждането на конкретен имидж, като тази помага да се направите на милионер.


Тialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар