Зима

Зима
Пролет

25 септември 2015 г.

Перфектният секс без ангажимент

Поддържането на такава секс-връзка е малко по-трудно, отколкото изглежда на пръв поглед.
 
Повечето жени, може би 95%, предпочитат да бъдат част от отбора на тези с дългосрочните отношения, когато става въпрос за връзка с мъж. 

Но все пак има и такива дами, които нямат нищо против да практикуват неангажиращ секс със свой секси приятел, за да се поддържат сексуално активни, докато нямат сериозна връзка.

За съжаление, поддържането на такава секс-връзка е малко по-трудно, отколкото изглежда на пръв поглед. Първо, балансирането между това да бъдеш необвързан и интимен по едно и също време е доста деликатно. Все пак сексът, ако е хубав, сближава партньорите и на тях им става все по-трудно да стоят далеч един от друг и да не се бъркат в животите си. Въпреки това, ако имате тази възможност, си заслужава да я грабнете и да опитате подобни, чисто физически взаимоотношения.

Все пак трябва да имате няколко неща на ум, които ще ви помогнат да не паднете, докато ходите по това тънко въже. Ако пък решите, че искате да се обвържете със своя приятел за секс, тези правила ще ви помогнат да го заинтригувате повече.

1. Правете се на недостъпна от време на време

Може да си мислите, че сте кралицата на ситуацията, която създава правилата, но все пак отделете малко време и помислете върху вашата история. Кой е плячката и кой е хищникът. Няма да е добре, ако вие сте тази, която винаги откликва на секс повикването. Ако вие сте плячката, може би трябва от време на време да се дърпате от примамливата оферта за ласки. Вашият партньор трябва да знае, че невинаги ще бъдете в „бойна готовност“.

2. Не насрочвайте секс рандевутата прекалено често

Без значение колко хубав секс правите с вашия „приятел“, ако вие искате да го виждате няколко пъти в седмицата, то нещата между вас вече няма да изглеждат особено лежерни и непринудени. Подобни чести контакти неизбежно ще въвлекат поне единия от вас в дълбоките води на силните чувства.

3. Поддържайте отворена линията за комуникация


Добре е да можете да говорите с вашия партньор за секс, дори да виждате, че нямате много общо по между си. Може да не знаете фамилията му и годините му, но трябва да сте в състояние да му обясните какво искате от вашите отношения и да му заявите ясно, ако смятате да излизате и с други мъже. „Без ангажимент“ не означава „мълчаливо и без приказки“.

4. Бъдете разумна по отношение на избора на партньор „просто за секс“

Не е добра идея този човек да е от вашия близък кръг от приятели и познати. Стойте далеч от колеги, ексгаджета, бившите съученици и други мъже, с които пътищата ви се пресичат редовно и в живота.

5. Бъдете сексапилна безсрамница

Нека да бъдем реалисти – чисто сексуалната връзка е много далеч от пуританските разбирания, така че няма причина да бъдете сдържана между чаршафите. Тук е мястото да откриете какво ви харесва и какво не по време на секс и то без никакви угризения.

6. Не бъдете досадна лепка

Пазете се от това да изпращате на вашия партньор прекалено често текстови съобщения, имейли или да му звъните в малките часове на нощта. Разбира се, това е начинът да го поканите за рандеву, но не прекалявайте с комуникацията, а се дръжте на ниво. Ако се предлагате твърде често и твърде лесно, той може да изгуби интерес.

7. Уважавайте своя приятел за секс

Ако ще правите секс с някого, трябва да го третирате като човешко същество, да го уважавате и да се отнасяте добре с него. Не си мислете, че след като той винаги е „на линия“ е нещо като втора ръка човек. Ако се държите прекалено надменно с него, може бързо-бързо да го изгубите.



Тialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар