Зима

Зима
Пролет

29 октомври 2015 г.

Пияната държава, пълна с трезвени идиоти...

България е различна, тук не живеем по правилата и винаги сме изключение!

Официално чакам с нетърпение да свърши този проклет октомври. Нещо прекалено много ни дойде. Месец преди тези, злощастни за едни и успешни за други, избори направо ни разказаха играта, както се казва.

Няколко седмици преди 25 октомври цялата държава се запозна с "местните изроди", които по мое мнение отново бяха някакъв вид завеса за това какво се случва. Или по-точно, за това, което предстои и се подготвя да се случи. Всички разбрахме за лудите кандидати за кметове, които аха, точно сега са решили да се кандидатират, а вече са на преклонна възраст.

Пак точно преди изборите България разбра, че Волен все още е жив и все още прави мизерия след мизерия. Въпросът е защо? Как така преди можеше да си лае по-тихичко, а месец преди вота, с действията си защити новото си име - Болен... Направи се на данъчен инспектор, на шеф на клекшоп, на полицай, на журналист. Общо взето - поведение достойно за палячо от цирка, но не и за народен представител.

По-лошото в случая е, че ние - журналистите го направихме звездата на октомври! Вместо да се обърне внимание на сериозното положение в "Арена Армеец", купуването на гласове, фалшифицирането на бюлетини, на 25 октомври България беше ВОЛЕН СИДЕРОВ. Така и до днес! Във всяка емисия новини, на фронта на всеки сайт, по радиото, във вестниците... Мисията беше успешно изпълнена. Добре че беше Волен, вече избрах какъв ще бъде костюмът ми за Хелоуин... Само трябва да се пазя да не ме нашамарят някъде!

И така, всички разбрахме за Волен, който впрочем вече не е новина, но беше добра завеса за това, никой да не разбере какво се случва с изборите.

Партиите - доволни от вота, нахранени и пременени в чисто нова власт, а народа - недоволен, гладен и неразбиращ...

Поредната октомврийска изцепка излезе днес в известен сайт:
 

"Този млад шофьор от градския транспорт пие нещо, докато кара пътници! До лявата му ръка, която е близо до прозореца, има патронче и тонизираща напитка. На другата снимка хванах и номера на автобуса, който в момента е на центъра", пише възмутената жена.

Аз пък не се учудвам и не разбирам защо тази госпожа се е възмутила. Никога не съм вярвала, че шофьорите на градския, както и таксиджийте се проверяват за алкохол. Кой ще се занимава всеки ден да прави тази проверка? На снимката ясно се вижда, че това е алкохол, който шофьорът е сложил на видно място без никакво притеснение, като че ли някой ще му направи забележка...

Хора, не разбрахте ли един път завинаги!? България е различна. Тук нищо не е както трябва, тук не живеем по правилата, а срещу тях. Винаги сме изключение. Далеч сме от истината благодарение на тези над нас.

Ние сме простосмъртните трезвени идиоти, обречени да ни управляват тези, които опияниха и наритаха горката ни държава в името на тяхното благо!



Сабие Хадживезулова, No-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар