Зима

Зима
Пролет

17 октомври 2015 г.

Съботен бис (галерия)

Луда ли е Луна, недоразумението Джорджано и "малкият" Бийбър

Искаме или не, откакто е влязла във VIP Brother, се занимаваме с проблема луда ли е Луна или разиграва циркове в шоуто. Това се превърна в световна тема и навярно се обсъжда и в "Сизърс Палас" наред с това дали Кичка е пяла там.

Новата информация е, че Луна била диагностицирана още в далечната 1988 година. Дори е била въдворена в психиатрична клиника, твърди източник пред в. "Уикенд". Според него Луна има прогресираща шизофрения, а състоянието й изисква незабавно лечение.

"Хората са в голяма заблуда, като си мислят, че тя играе и се прави целенасочено на ненормална, за да постигне целта си. Това не е нейно сценично поведение. Тя наистина има сериозен психически проблем, който обаче неглижира и отрича. Даниела Найденова, както всъщност се казва певицата Луна, страда от остра форма на шизофрения. Дори е била в психиатрията няколко пъти. За първи път със сигурност е въдворена там за няколко седмици през пролетта на 1988 г. Това беше надлежно описано в здравния й картон, който обаче отдавна е унищожен. Попитайте нейните съученици от гимназията - тя дори беше изключена от училището в Шумен, след като направи сериозна криза и едва не преби от бой учител. Тогава се установи, че Даниела-Луна има начална форма на шизофрения. Уви, с годините тя доста се е задълбочила. Знам, че преди няколко години също се е лекувала - и в САЩ, и в Турция, след като е имало няколко жестоки изблика", разказва източника.

Той твърди, че е имал връзка с певицата и дори били пред брак, но именно заболяването й попречило да чуят Менделсон. Ако информацията се окаже вярна ще се зароди поредният скандал, защото може да се стигне и до съд, ако едно шоу се възползва от болен човек.

Луда ли е Луна или разиграва циркове?

Музикалното недоразумение Джорджано пък се отървал на косъм от подпийнали младежи, които искали да го понабият след участие в Студентски град. Това е пореден случай, в който се намират желаещи да лишат шоубизнеса от една голяма звезда, който се бори да стигне до общ концерт с Мадона.

Джорджано обаче побърза да успокои своите фенове - "Много съм добре и глупостите където ги пишат са пълна лъжа, отивам на купон в Плевен", написа във Facebook "певецът". Ние само може да се надяваме естественият музикален процес да остави Джорджано да се прави на звезда само в нета. Защото за всички е ясно, че в клубовете го канят като шут, а не като певец. А да плащаш на някого и да се присмиваш е доста просташко...

Джорджано замалко да яде бой в Студентски град

Азис сбъдна мечтата си и ще подгрява Лепа Брена на предстоящия й концерт. Но не само това, той ще се прояви като любезен домакин и ще завърти баница за любимката си. Естествено, към нея ще има и айран от домашно българско мляко. Единствено се притесняваме мазната баница да не повлияе на фигурата на съседската звезда и да не стане само Брена.

След дълго отсъствие от светския живот, една от най-красивите Мис България - Роси Иванова, отново се завръща пред камерите. Иванова притесни светските медии с драстичното си отслабване, а от години се говори, че тя е пристрастена към не толкова разрешени субстанции.

"Голяма част от слуховете за мен са плод на богато въображение, което е продиктувано от факта, че аз не искам да споделям нищо за личния си живот. Категорично отричам слуховете за употреба на наркотични вещества. Здрава съм и нямам никакви здравословни проблеми“, отсече Мис България 2005 в интервю. Според нея малкото килограми се дължат на природосъобразния начин на живот, който е започнала да води. В менюто й имало само риба, зеленчуци и плодове. Тя обаче отказа да разкрие дали е заменила друга Мис България - Юлия Юревич, в леглото на Тодор Батков-младши.

Мис България - Роси Иванова

След като напусна VIP Brother новините около плеймейтката Моника Валериева се върнаха в познатото русло. Тя категорично отрече да е преспивала с Ники Михайлов, а с Валери Божинов се срещали, но нищо повече. Защото нямали какво да си говорят. Като се знае нейният и неговият капацитет съм склонен да й повярвам. Но си задавам резонния въпрос - ако двамата футболисти спрат няколко години да идват у нас дали няма да залезе и интересът към Моника, защото от няколко години това е най-интересното около нея, че дори я направиха ВИП. Може би залезът ще свърши със съдебно дело с Люси, който в прав текст я обвини, че е проститутка. За съжаление съдебната ни система е такава, че това и гарантира още няколко години в шоубизнеса.

Приближаваме към една направо потресаваща новина - жената на проф. Вучков го зарязала. Според клюката Диана Душкова е решила да сложи край на седемгодишната връзка с тв водещия. Стискаме му палци да не изпадне в някаква депресия, защото ще липсва в тв ефира с надрасканите с маркер записки.

Джъстин Бийбър вече може да спре да пее, това въобще няма да намали женското внимание към него. След като папараци го щракнаха чисто гол по време на почивката му, девойките са изпаднали в екстаз. Защото и тези, които не са мачкали чаршафите с него се убедиха, че има добър метраж в гащите. Е, има и жени, които се съмняват в големината на достойнството му, след като и баща му се изненада какво "чудовище" храни. Личният му треньор Патрик Нилсън обаче ги разсея и заяви, че той е доста надарен.

Бийбър вече може и да не пее


Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар