Зима

Зима
Пролет

26 октомври 2015 г.

Kога си струва да останете необвързани?

Няколко причини, заради които е по-добре да бъдете необвързани

Всеки от нас има нужда от любов и от човек до себе си. 


В това няма съмнение, по-важното обаче е, че подходящ партньор се намира много трудно и за много хора това се оказва почти мисия невъзможна.

От друга страна човек има периоди, в които е по-добре дори да не се опитва да си намира половинка. Защо? Ето няколко причини, заради които си струва да останете необвързани за известно време:

Наскоро сте преживели раздяла

Без значение каква е причината за края на последната ви връзка, едно е сигурно – трябва да изчакате малко, преди отново да се впускате в романс. Нуждаете се от време, в което да останете сами и да преосмислите много неща. Може би да научите важни уроци.

Чувствате се самотни

Дори да се чувствате по този начин, не си мислете, че намирането на партньор ще ви помогне. Да не говорим, че съществува риск, ако любимият ви ви разочарова, да изпаднете в още по-голяма депресия. Трябва да се научите да живеете щастливо, докато сте необвързани, за да създадете след това една стабилна връзка.

Намирате се по средата на голяма промяна в своята кариера


Ето защо се нуждаете от фокус. Фокус върху своята работа. Появата на нов човек във вашия живот само би нарушила вашата концентрация, което пък може да ви коства така желаното професионално израстване. Постигайте целите си една по една, за да бъдете сигурни, че крайният резултат ще ви удовлетворява и че няма да ощетите нито една сфера от своя живот.

Искате да бъдете като приятелките си

Това, че всички около вас са щастливо (или не чак толкова) обвързани, не означава, че и вие задължително трябва да си намерите половинка. Насладете се на периода, в който сте необвързани, защото може да извлечете много позитиви от него. Помислете за всички положителни неща на статуса си – не трябва да се съобразявате с никого, правите каквото и когато поискате, никой не ви ядосва, свободно може да флиртувате с всички симпатични представители на силния пол и т. н.

Скоро ви предстои дълго пътуване или преместване в друг град/държава

Няма смисъл да започвате връзка, ако скоро ви предстои дълго пътуване или пък сте решили да се преместите да живеете в друг град/държава. Връзките от разстояние са изключително трудни, особено ако още в началото не прекарате достатъчно време с другия човек. Ето защо, ако скоро се изнасяте за дълго време от града – по-добре останете още малко необвързани и след това потърсете любовта на ново място.


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар