Зима

Зима
Пролет

5 ноември 2015 г.

Арман Бабикян: Управляващите имат сметка да противопоставят различни слоеве от българското общество

"Реформаторите държат да са топло прегърнати от управляващите с цената на всичко..."

"Отношенията между ГЕРБ и Реформаторския блок се развиват по същия начин, както и преди изборите – в доста добро сътрудничество. По подобен начин се развиваха и отношенията между Българската комунистическа партия и БЗНС на г-н Петър Танчев." 

Това каза в ефира на БНР политическият анализатор Арман Бабикян.
"Реформаторите държат да са топло прегърнати от управляващите с цената на всичко и на всички принципи, които някога са изповядвали. И след като предадоха принципите си стават лесна жертва за всеки", посочи експертът.

Относно протестите на полицаите Арман Бабикян заяви:

Управляващите имат ясна сметка да противопоставят различни слоеве от българското общество, за да могат да настроят хората един и срещу друг и да оставят служителите на затворите, полицията и армията да останат сами на този протест.

Цялото това нагнетяване идва от страна единствено на тези, които се опитват да нагнетят протестите, включително с нелепи твърдения от представители на ГЕРБ, че се затруднявало движението, гражданите недоволствали, забравяйки, че самите те преди около година и две препятстваха движението точно по централните улици.


Според Бабикян е съществувал сценарий за подмяна на резултата на изборите:

Мисля, че видяха всички стотиците умишлено фалшифицирани протоколи от изборите с недопустими грешки в тях, което на практика обезсмисли изборите в България и остави ясното усещане от всички граждани, че изборният процес  е безсмислен при наличието на партия-майка.

Арман Бабикян

Няма коментари:

Публикуване на коментар