Зима

Зима
Пролет

28 ноември 2015 г.

Съботен бис (галерия)

Дали да не стане традиция да започваме съботния обзор с реплики на известните, които биха попаднали във всяка уважаваща себе си класация от сорта "Златни им уста"?

Кандидати колкото щеш, но ние ви предлагаме два цитата от фолка и политиката.

Фолкзвездата Мария коментира в свое интервю темата за голотата, която е особено актуална на музикалната сцена. В опит да защити красивото родно тяло на показ тя зададе контра въпрос: "Я да видим една Бионсе, я да видим една Рейхана...". Някой ще каже, че "Рейхана" е грешка на езика, но аз съзирам тук балкански национализъм. Ако барбадоската певица бе родена из нашите среди Риана щеше да звучи нелепо, но виж Рейхана е друго. Като излязло от турски сериал, а знаем, че турските сериали са на мода не само у нас.

Да видим Бионсе, да видим Рейхана...

"Това, че понякога пия руска водка, не снема идентичността ми на натовец", изригна пък лидерът на ДПС Лютви Местан. Нямах идея, че напитката определя възгледите. Значи в парламента са се събрали все родоотстъпници, които прокарват шотландска и ирландска нишка в епицентъра на ракията. Нали не си мислите, че е случайно, където налагат постоянно някакви възбрани за родния препек. То не е вместимостта на казана, времето за варене на ракия - само и само да заличат национализма. Защото къде другаде пият 75-градусов първак?
Местан пие руска водка, но е натовец

Но да си минем на светска тематика, за ракията си има петъчен контрол. А днес е събота и постиламе червения килим за звездите.

Тази седмица сензационната новина е, че актьорът Ненчо Балабанов и певицата Йоана Драгнева са се разделили. Йоана ронела сълзи по Бойко II в столичен клуб сред приятелки, което навело на мисълта светски журналист, че Ненчо й е бил шута.

"Ненчо е убеден, че Йоана му кръшка, подозира я за младоците в ГЕРБ", разказва източник на "Всеки ден", който бил от години приятел с Балабанов.

Драгнева попадна в новия общински съвет и се изявява като член на комисията по социалните въпроси. Социалните дела така погълнали Йоана, че не й останало време да държи "весел" кревата у дома. Сега певицата ще трябва да се задоволява със странни награди от сорта "Майка на годината", която й връчиха наскоро. Без самата тя да е майка, ама на кого му пука - у нас лентички и статуетки да искаш.

При Ненчо и Йоана било замъглено от млади ГЕРБ-ери

Фолкпевицата Мария продължава да влиза в полезрението с проблеми в брака, без въобще да има яснота дали въобще нещо скърца в отношенията й със съпруга Християн Гущеров. Тази седмица се доразви тезата, че тя е прегрешила с любовник от финансовите среди. И така станала баджаначка с Анелия, която също се "листвала" в един момент в същия "борсов чаршаф". На Мария сигурно не й е лесно, защото според клюките Анелия е била на припек и в "Гущеровите покои".

Ударът на седмицата в музикалния бранш е дело на Гери-Никол. Младата певица извади втори сингъл, видеото бе гледано десетки хиляди пъти в рамките на дни. При нея обаче има една друга уникалност - колкото я харесват, толкова цъкът и неодобрителния бутон в сайтовете за видеосподеляне. Тактиката на потребителите била в следната последователност - пускаш видеото, бързо го спираш и се насочваш към коментарите. А там 17-годишната девойка трябва да търпи огън и жупел, най-вече заради поведението си. Всъщност изниква друг въпрос - ако имаш някакви морални задръжки хейтър ли си? Защото голяма част от хората недоумяват защо непълнолетната певица им навира сочните си задни части в клиповете, а когато е в лице виждаш напомпани и начервени устни характерни за други професии.

Гери-Никол на сцената
И в по-лежерна обстановка, но пак с устните напред

Доста по-плашещи са обаче тризначките Вяра, Надежда и Любов. явно оперирани от правилна самооценка те пускат в социалните мрежи кадри, които могат да доведат до колабиране на всяко мъжко достойнство. После защо мъжете "засичали" в кревата. Ами ще "засичат", след като по стените им се появяват кадри с подобни жени. И тъй като в редакцията вече се прецакахме с тризначките - вижте ги и вие. Ние стигнахме до извода, че не ни трябват турски военни самолети, за да пикира нашия. Но може пък ние да не разбираме от женска красота.

Джена едва ли е чела възрожденска литература, но съм длъжен да я питам "Поради что се срамиш от името си?". Защото певачката е решила да замени рожденото си Десислава със сценичния си псевдоним. Делото по промяна на името ще отнеме няколко месеца, но тя предприела необходимите стъпки.

"От много години го обмислям. Това решение го взех може би преди две години, дори съм започнала такова дело, което догодина ще се състои. По-бавно се случват тези неща в нашата държава. Най-вероятно след няколко месеца името ще бъде заменено и в документите ми. Аз се чувствам Джена, не мога да живея с двете имена. Така се чувствам добре, така ми е по-приятно и семейството ми така ме нарича", разказа тя в интервю.

Браво, Джена! Така ще се присъeдиниш към Винету и Манчестър Юнайтед, които вече пребориха тромавата ни система. Пък и Десислава някак царско звучи за фолк сцената. Подкрепяме те в борбата!

Боби от "Къртицата" пък разкри фетишите на Евгени Минчев пред цяла България в шоуто Big Brother All Stars. Той извади не еротичните кирливи ризи, а направо чорапите на лорда.

"Следващият път, като дойдеш, носи няколко дни едни и същи чорапи. Искам да ти мириша краката", поръчал Евгени на Боби. Не става ясно мачото дали е на левия бряг, но подобни закачки не са характерни за хора, които не са си дали шанс. Самият Евгени повдигна завесата по собствения си начин.

"Като ме питате какви са ми отношенията с Борислав, не мога да ви отговоря в пряк текст. Но ще ви отговоря по евгениминчевски: Отношенията ни са такива, каквито бихте могли да си ги представите", заяви Минчев в изповедалнята.

Дали обаче искаме да си представяме непрани и носени чорапи една седмица? Абе, понамирсва си родния шоубизнес от години...

Извадиха миризливите чорапи на лорда

Завършваме обзора със Златка Блек, все пак сме ден след Black Friday. То и новината си е за намалени стоки, точно по темата.

Според източници в спалнята на Златка тя поклащала снага пред гаджето си Миро пременена с евтино бельо. Плеймейтката била засечена да рови за прашки в кошче в магазин от рода "Всичко по 1 лев".

Според източника на дописника Златка не виждала разлика между евтиното бельо и скъпото в мола — така или иначе всичкото било произведено в Китай. И тук ще я подкрепим, единствено трябва да си прецени дали с допълнителната дезинфекция цената не се доближава до марковите гащи.


 Колко струва бельото на Златка? А на кого му пука?

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар