Зима

Зима
Пролет

28 ноември 2015 г.

Какво привлича истински мъжете у една жена?

Мислите, че мъжете биват привлечени само от външността ви? Абсолютно не е вярно.
 
Тогава прибягвате до разни женски трикове – отмятане на косата, хвърляне на секси погледи, игрички и загадъчни реплики.

Да, тези трикове печелят, но печелят вниманието на мъжа по друг начин – секс за една нощ или просто краткотрайна свалка.

Но какво у жените привлича вниманието на мъжа така, че да се влюби?

Ако вие сте мила и дружелюбна

Според много изследвания, това е най-важната характеристика, с която много мъже описват идеалната жена.

Едно голямо изследване, проведено върху 10 000 мъже показало, че този отговор преобладава. Добротата е добродетел номер 1 според 86% от изследваните мъже.

Учтивост, мила усмивка, добронамереност – по малко от всичко това и ще спечелите обекта на мечтите си!

Ако вие правите първата крачка

Свикнали сме да смятаме, че женското хладно отношение привлича още повече мъжете. Е, вероятно има нещо вярно, но в днешни времена нещата са се променили.

Когато жената направи първата крачка, показвайки отношение към мъжа, тутакси интересът му се разпалва. Това действа като истински афродизиак за повечето мъже и ви прави още по-привлекателна.

Вие сте позитивна

Няма как позитивизмът да не надделее над начумереното отношение. Ако сте позитивна и усмихната личност, веднага ще спечелите вниманието и симпатиите на мъжете около себе си.

Красотата наистина е плюс, който първоначално спира мъжките очи върху вас, но за да се задържат тези очи е необходимо позитивно излъчване. Езикът на тялото също говори много. Ако се правите на позитивна, но тялото ви издава, че не сте, няма да спечелите. Съсредоточете се върху приветливия език на тялото, който приветства другия човек, а не го отблъсква.

Биете се честно

Едно от най-омразните неща за мъжете е женските игрички и сплетни. Не че те самите не го правят, но все пак, когато се каже „женски интриги“ мъжете имат особено остро отношение.

Ако му покажете, че играете честно и не нанасяте удари под кръста, определено ще спечелите доверието, симпатиите и одобрението му. Мъжкото его или по-точно това на истинския доблестен мъж, е много важно, затова и доблестта у жените се цени високо.

Имате странни интереси

Колкото по-особена личност със странни и нетипични за повечето жени интереси сте, толкова по-добре. Мъжете обожават жени, които се интересуват от коли, видеоигри, колекционерство, спортове, особено екстремни.

Ако си имате още по-странно хоби, то неминуемо ще привлече мъжкото внимание още по-силно.

Обичате времето за себе си

Всеки човек има нужда от време за себе си. Мъжете ценят тези минути особено високо. Ако видят, че притежавате това качество, за мъжете това е сигнал, че при една бъдеща връзка ще ги оставяте да подишат малко свеж въздух на по биричка с момчетата, например.

Няма как това да не направи впечатление на един мъж!



Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар