Зима

Зима
Пролет

8 ноември 2015 г.

След като "Афера" е "престъпникът", защото е казала истината, аре сега, рая, си е... м.... всичките!

Сайтът „АФЕРА“ се продава! Дотук бяхме с журналистиката.

След като в „ДЪРЖАВАТА“ НА МАФИЯТА И „ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА“ НА ЦАЦАРОВ/ПЕЕВСКИ/БОКО сайта АФЕРА е „ДЕЖУРНИЯТ ПРЕСТЪПНИК“, ЗАЩОТО КАЗВА ИСТИНАТА, А „ЛЪЖЦИТЕ“ СА НЕВИННИ „СТРАДАЮЩИ ЖЕРТВИ“, след като сайта АФЕРА години наред е подложен на тотален терор от страна на същата тая държава на мафията и правосъдната система на същата тая мафия, никакъв смисъл няма повече да изстрадваме и да рискуваме да вадим истината, заради безпросветната рая, сред която живеем.

На стената си във Фейсбук написах днес:

„САЙТЪТ „АФЕРА“ СЕ ПРОДАВА! ДОТУК БЯХМЕ С ЖУРНАЛИСТИКАТА. ЗА ОФЕРТИ – НА ЛИЧНИ. След като в тази държава „недялковци“, „янета“, „корумпирани бопаджии“ съдът на Пеевски/Цацаров/Боко ги изпира като страдающи „жертви“, а АФЕРА е „престъпникът“, който е осъден да плаща на ЛЪЖЦИТЕ десетки хиляди левове, защото е казала ИСТИНАТА, няма никакъв смисъл, заради РАЯТА да търсиш Истината и да и отваряш очите. Аре сега си ебете майката всичките!“

Това е. Не дължа никому обяснения. Моята съвест и чест са чисти. Аз съм написала и казала ИСТИНАТА. В съда тя бе потвърдена. В българския съд обаче е като на български избори – няма никакъв смисъл от дела и от вот, защото ПРЕДВАРИТЕЛНО ВСИЧКО Е РЕШЕНО.
 

Колкото повече лъжеш в тази държава на мафията, толкова си по –тачен и „влиятелен“.
Този живот е за смелите, да! Този живот обаче не бива да бъде даряван като „непоискано добро“ на племе и на рая.
Толкова.

Веселина Томова

П.П. Последното дело на което АФЕРА бе осъдена на първа инстанция, е заради това, че написа ИСТИНАТА, че Недялко Недялков е „ортак“ с Алексей Петров във в. Галерия. Потвърдена истина от свидетел, бивш шеф в Лев корпорация, която е давала пари за в. Галерия, свидетел, който потвърди връзката между Петров и Недялков. Алексей  Петров се скри като мишок, естествено, което по никакъв начин не изтри ИСТИНАТА за отношенията между Недялко Недялков и него. Живи и здрави да сте, Боко, Цацаров, Пеевски Недялковци, янета, корумпета – ченгета, Трактори и гранатомети. Аз спя спокойно. Вие си пазете задниците!

П.П. До всички онези, които предлагат парична помощ, или предлагат да бъде публикувана сметка, на която да привеждат пари в помощ на АФЕРА: Никога няма да приема пари от читателите си и никога няма да осребря признанието ви да четете и да се доверявате на АФЕРА. Тарикат мъж не писка, казват по Варна. И още: всеки си плаща гяволъка сам. Щом съм поела кръста на „гяволъка“ да казвам истината и да я отстоявам, ще си нося този кръст докрая сама. Може и да ми счупи гръбнака, но на колене – никога. Така ме е учил баща ми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар