Зима

Зима
Пролет

7 ноември 2015 г.

Съботен бис (галерия)

Емилия: Търся си зарядно за портмоне. За постоянно
 
Тази седмица започвам с един сериозен призив - не канете в студия Антония Петрова. 

Нямам идея дали си плаща за стилист, защото ако е така, са пари хвърлени на вятъра. Тя е редовен коментатор във VIP Brother, а с всяко появяване щедро ни демонстрира огромно деколте. Визията й е потресаваща, а плътта на показ по-скоро може да те откаже от секса поне за седмица. Сигурно Петрова се има за много красива, но явявайки се по подобен начин, хич не й отива да громи "моделки" като Светлана Василева или Моника Валериева. А и се хвали с висши образования и богата култура, която отива по дяволите, щом излезе в този силиконов вид. На Ласкин му се дояждат дини от напращелите форми, но съм сигурен, че на повечето зрители им идва в повече комбинацията от големи "очи" и дълбоки анализи.
Мис България прелива от силикон

Една от мишените на пернишката миска във VIP Brother е Светлана Василева, която стана поредната от модния бранш, която не може да обясни откъде идват доходите й. Кичка Бодурова невинно я подпитва откъде има пари за скъпи дрехи и обувки, а отговорите са заобиколни. Разбрахме, че няма как да си позволи този стандарт на живот от моделстване, а и никой не й дава заради "честните, сини очи". Дали пък Светлана не е арендатор по добруджанско или пък може би сади картофи в Самоковско? А на някой пука ли му, важното е, че Гонзовица е ВИП!
Светлана Василева трудно обяснява доходите си

ВИП е и фолкпевицата Преслава, която поне няма проблем да доказва какво работи. Как се става обаче звезда от такъв калибър? Отговорът дава следващото видео.


Да, пътят на Преслава е започнал като кючекиня в клип на Милко Калайджиев. Така че, пиленца, резервирайте билет за Свиленград и бегом при батко ви Милко. Поне ще имате бъдеще в жанра.


Идва ред на Фики Стораро и не, няма да прочетете нищо за краката му. Малкият Стораро стигна до момента, в който словосъчетанието "Нямам гадже", е новина. Ми да имаш, бих му отговорил. Или трябва да изразим съчувствие, че не ти остава време от ангажименти и записи? Щракнал се с някаква руса амбиция и пиарът тръгва. Иначе девойката от снимката му била фенка от Стара Загора и не е ясно защо се хвали с подобен кадър. Или пък може би това е най-известният човек, до когото се е докоснала? Ако е така - жалко.
Фики вече е звезда, девойки се хвалят с него!

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/11/07/syboten-bis.282234,image4#photo
Фики вече е звезда, девойки се хвалят с него!

Тази седмица в. "Галерия" разкри, че откакто фолкпевицата Мария стана част от семейство Гущерови, състоянието на фамилията прогресивно намалява. И сега Гущерови продават шест имота, за да вържат двата края. Вече тръгнаха спекулации, че Мария ще стане певица на годината в началото на следващата година, когато телевизия Планета ще връчи статуетките си. И естествено, кандидатурата на Мария била подплатена финансово от Гущеров-съпруг. Ако това се окаже вярно, "Пайнер" спокойно могат да загасят лампата и да затворят вратата зад себе си.

Тъй като медиите знаят всичко, да ви информирам, че Николета Лозанова не дава развод на Валери Божинов. Плеймейтката поискала половината пари на Валери и солидна издръжка за дъщеря си, независимо, че "жълтите хроники" описват как именно тя е осквернила брачното ложе с чужд мъж, пише "Всеки ден". Дали е така, могат да потвърдят само съпрузите, но практиката сочи, че Лозанов едва ли ще се раздели толкова лесно с припечеленото по футболните терени. Справка - питайте Алисия.

Николета развод не дава, ако няма делба на божиновите пари

Фолкпевицата Емануела пък стигна до прозрението, че "жените са луди, а мъжете са глупави!". Така е, Еми, ако не бяха глупавите мъже, още да копаеш градината край Кремиковци, ама от глупави мъже си на екран всеки ден.
Къде ли щеше да бъде Емануела без глупавите мъже?

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/11/07/syboten-bis.282234,image7#photo
Къде ли щеше да бъде Емануела без глупавите мъже?

Освен за шоубизнеса ще се опитам да бъда полезен и за спорта. Много специалисти се питат защо отборът на Лудогорец играе толкова слабо, независимо, че купи футболисти за милиони. "Зелените" от Разград четири години мачкаха по терените в България, играха успешно в евротурнирите и изведнъж - някой сякаш им подряза крилете. Което е нелогично на фона на това, че треньор им е човек, който бе изхвърлен от футбола заради допинг в Кипър, а собственикът развива дейност във фармацевтичния бизнес. Отговорът обаче дават местните фенове - отборът затъва, откакто в града е открита дискотека "Планета Пайнер". Та Марселиньо и компания имали такива тежки вечери с танци, питиета и селфита, че трудно възстановявали за мачовете. Или както пеят по стадионите: "Има "Пайнер", нямаааа титла, и "зелена" тишина..."

Към края обръщаме внимание и на звездите, които изгарят в родния шоубизнес за няколко седмици. Пламен Богданов, който е разпознаван и извън семейството си, заради участието му в Big Brother, създал собствена серия бижута. "Бижутата са лимитирана серия и в ограничени количества", съобщава неговият PR. С което съвсем ни обърка граматически, защото лимитирана серия и ограничени количества някак звучи еднакво. Щял да пуска и серия тениски, дано пак да е лимитирана серия, за да не фалира и дълго да ни радва по светски партита.

Адел се завърна на сцената с нова песен, завърна се и тъпия въпрос "Ще се снима ли в Playboy?". После ми говорете, че журналистите на Запад са нещо по-различно - едно си знаят, едно си питат. А питат ли читателите на списанието дали искат да видят Адел гола? Дали ако се появи на корица, няма да спадне драстично раждаемостта в близката година? Радвам се, че тя е категорична, че иска хората да я оценяват по песните й. Благодаря ти, Аде, продължавай да си все така твърда. Защото ако се съблечеш за Playboy, ние, мъжете, ще омекнем. Някои може и завинаги...

Радващо е, че Адел не иска да се съблича. И ние не искаме!

Завършваме с лафа на седмицата, който може да даде началото на "Български манифест за моделките". Той е дело на фолкпевицата Емилия, кратък е и казва всичко:
"Търся си зарядно за портмоне. За постоянно".
 
 Емилия даде безплатен лозунг за моделките под прикритие

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар