Зима

Зима
Пролет

5 ноември 2015 г.

SEAT пуска четири нови модела

Те са част от новата стратегия на марката и ще се появят през следващите две години

SEAT разкри новата си стратегия за развитие, която предвижда пускането на четири нови модела през следващите две години.

Планът е наречен "2025 roadmap", като съсредоточава гамата на испанската марка в разрастващите се пазарни сегменти с висок марж на печалба. Той също така предвижда сериозно съкращаване на разходите с около 100 млн. евро на година, сочи официалната информация от SEAT.

Колкото до новите модели, първият от тях ще се появи още през първата на следващата година. Информацията е ограничена, но все пак става ясно, че моделът ще представлява компактен кросовър, съобщава Аutomedia.bg.

По отношение на скандала с дизеловите мотори на компанията-майка Volkswagen, от SEAT са категорични, че той няма да се отрази на новата стратегия. 


"Сега е моментът да работим за средносрочното и дългосрочното развитие на нашата марка, независимо от новините през последните седмици. Нашата стратегия е одобрена от концерна, същото важи и за новите модели, които ще се появят на пазара по план и ще допринесат за устойчивия растеж на SEAT", се казва в съобщението.

Концепцията 20V20 показа как ще изглежда бъдещият кросовър 

Няма коментари:

Публикуване на коментар