Зима

Зима
Пролет

5 декември 2015 г.

Съботен бис (галерия)

Крастата Енчев и прасковата на щерката на Ернестина Шинова

Трудно захапах със седмичния обзор, дори тръгнах да се разочаровам, че топновината ще бъде как Владо Карамазов хвърлил 1000 лева за обезкосмяване. После удар в десетката - "Опънаха Мария Игнатова". 


Тъкмо да насоля Рачков, че не я пази, то се оказа, че пак става въпрос за козметични процедури.

Така дойде решението и за кого да бъде първия бис тази седмица. Лейдис енд джентълмен, на вашето внимание д-р Енчев. Преди години докторът бе сбъднал желанието на хиляди девойки, напуснали селското стопанство и влели се в БГ шоубизнеса. С едни силиконови гърди той им осигуряваше бъдеще без работа. То като има толкова любители на пластмасовата любов е нормално. Енчев обаче смени тактиката в рекламната си стратегия с нови билбордове. Четем, че новата му мисия е "Краста". Може би главата му играе ролята на "О", но криейтива си го бива. А и са уцелили десетката ( изписва се 1 и главата на Енчев - б.а.).



Да имаш кубици си е краста, а Енчев може да си вземе за рекламно лице Антония Петрова. Имаме удоволствието да гледаме Мис България 2009 почти всяка вечер в Big Brother като коментатор. Всъщност удоволствие ли е да ти набутват в очите нейните "очи", щедро показвани с рокли с големи деколтета. Сега като се замисля Антония е по-подходяща за лице на някое ТКЗС. И безплатен слоуган ще й дам - "Голямо виме, силен млеконадой!". А иначе съпругът й има право да харесва нейната гръдна обиколка, заради която скоро Петрова няма да може да лети със самолет.


И докато в редакцията сме на сексуални пости заради шокиращата пазва на Антония реших да сменя ракурса към нещо по-младо.

Спрях се на дъщерята на Ернестина Шинова, все пак и тя изживява звездния си час и обикаля с мама тв студията. Оказа се, че Йоана Слабакова е доста палава и не пропуска да го покаже в социалните мрежи. Еротичните захапвания на пръсти някак се издържат, ама кадъра с прасковата идва да покаже, че и младото поколение е плод и зеленчук. Йоана ни убеждаваше в интервюта, че иска да избяга от известността на родители си. Е, направи го, с тази праскова вече е уникална.

Прасковата на палавницата Йоана Слабакова

Преминаваме към друг елемент, търсещ популярност. Става въпрос за фолкпевеца Саранди, за когото да си призная никога не съм добил лично впечатление. Но пък той решил да избяга от фолка и прави парче в стил "Рейхана", както би казала доскорошната му колежка Мария Гущерова.

"Обмисляме локации за клипа. Ще има много провокация и еротика, светлини, пях с един специфичен дъх. Много секс има в тази песен – всичко, което съм аз", обяснява за новия си проект Саранди. За всички нас остава наказанието още месец без секс... А кой е Саранди?



Съботен бис без Николета е непълен, но няма да се спираме на рождения й ден. Благодарение на колеги, които й гледат тв таблоида разбираме, че тя натъртила в последното си издание: "Здравейте, аз съм Николета Божинова". Досега г-жа Божинова винаги се е представяла с моминското си име - Лозанова. Призив ли е това към головия хищник Валери да се завърне към брачното си ложе? След като на въдицата не се хванаха Гришо и Филип Плейн защо пък да не клъвне Божинов? Ще следим, както тя следи Алисия. Дотогава "Довиждане на Николета Божинова".
Николета се премени като булка и започна да се именува отново като Божинова

Веселин Маринов пък проплака, че вече 19 години прави концерти в НДК и почти всички са на загуба. Да се чуди човек защо напразно се поти?

"На плюс никога не съм бил. Никой не осъзнава, че разходите за един концерт са много повече от приходите и ако няма генерални спонсори, ако няма приятели, няма как да се получи. Има градове, в които съм на пълна загуба, но залите се пълнят и има правостоящи. Залите просто са много малки", недоволен е Веско. Ами да се обърне към Бойко Борисов, да му предостави градовете с малки зали и след година-две ще се режат здраво ленти.



На финала сме със Селена Гомес, която се озърта за по-улегнало гадже. То всяка, която е била с Бийбър стига до тоя извод, ама Селенчето поне вече бе у нас. Тук толкова улегнали бизнесмени има и въртят едни и същи манекенки и певици, че тя ще бъде гаранция №1. Препоръчваме й такива с голям опит като например Стоте Манекенки. Така ще се смени и прякорът на родния Дон Жуан на Ицо Стоте манекенки и една певица.
 

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар