Зима

Зима
Пролет

19 декември 2015 г.

Мъжете, при които всяка жена обмисля да се върне

Любовта има много лица и през годините човек започва да опознава все повече от тях.
 
Някои са силни като ураганен вятър, други са скучни като безинтересен филм, докато трети са пламък, който след време се превръща в огън.

Обикновено нелогичните, но и силно емоционални връзки, са тези, които оставят най-голям отпечатък в живота на една жена. Това са връзките, които ще бъдат запомнени и тези, към които дамите винаги биха се върнали.

Най-общо има три типа мъже, при които всяка жена обмисля да се върне. Ето и кои са те:

Мъжът, с когото химията е по-силна от всичко

Едва ли има представителка на нежния пол, която да не е попадала на мъж, с когото сексуалната енергия е била основа на тяхната връзка. Независимо колко време са продължили тези отношения, в даден момент нещата просто са приключили. Със сигурност за добро, защото една връзка никога не може да бъде пълноценна, ако се основава на химията.

Въпреки това само едно обаждане или съобщение от Мъжа е способно да разклати твърдата позиция на жената и тя да започне да се чуди дали отново не трябва да се впусне в сексуални приключения с него. Верният отговор е „не“, защото нищо няма да бъде различно и накрая всичко може да завърши дори по-трагично от първия път.

Мъжът, който е разбил сърцето ви

Това е класическият случай на „грешното място и грешното време“. Това е връзката, където всичко е изглеждало перфектно, но и неосъществимо по онова време. Ето защо, ако сега имате възможност да опитате отново със същия човек, когато времето и мястото са различни, а всичко продължава да изглежда все така перфектно, няма причина да не го направите. Никога не залагайте прекалено много на едни отношения обаче, ако не искате да разбият сърцето ви отново.

Мъжът, с когото винаги сте се питали: „Какво щеше да бъде, ако...?“

Обичали сте се, имали сте страхотна връзка, но също така и своите проблеми. Ето защо изборът дали да опитате отново с него е наистина труден. Ако има шанс връзката ви да поеме в друга посока и много от проблемите ви да останат в миналото, можете да се съберете отново. Дори и връзката ви пак да приключи, поне повече няма да си задавате въпроса: „Какво щеше да бъде, ако...?“.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар