Зима

Зима
Пролет

31 декември 2015 г.

Новогодишна еротика с Миранда Кер (галерия)

Едва ли вече има някой, който все още не разбира какво точно е харесал най-младият милиардер в света Еван Шпигел...
 
В най-новата фотосесия на Миранда Кер на почит са издигнати сексапилът и еротиката в техните разнообразни форми.

На една от двете корици на австралийското списание Harper's Bazaar моделът позира чисто гола, а единствените аксесоари, които носи, са колие, обици и обувки на висок ток.

Едва ли вече има някой, който все още не разбира какво точно е харесал най-младият милиардер в света Еван Шпигел в красавицата от Австралия.

Именно за връзката си с основателя на мобилното приложение Snapchat Миранда говори в интервюто към еротичната си фотосесия.

„Еван е много добър.... Двамата се забавляваме много заедно и той наистина е изключително внимателен с мен. Ние имаме страхотна духовна връзка помежду си“, разкрива изкусителният модел.

По повод голата си корица пък красавицата споделя: „Забавното на тази фотосесия е, че аз нямах представа, че ще се снимам гола. Мислех, че ще правим модна сесия. Изобщо не бях подготвена за нея“.

Въпреки липсата на подготовка за заснемане на разголени кадри, трябва да признаем, че снимките с Миранда Кер наистина са страхотни!

Самата тя споделя, че за нея голите фотоси могат да бъдат вечни, тъй като няма начин те да бъдат обвързани с конкретна епоха.




Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар