Зима

Зима
Пролет

31 декември 2015 г.

Годишен бис (галерия)

Отличниците на 2015-та – Николета, Гери-Никол, Луна, Гъмов и Преслава...

В годишния ни Бис ще заложим на звездите, които ни направиха най-ярко впечатление през изтеклата година. 


Година, в която нищо не се промени в шоубизнеса ни. Стотици девойки напуснаха родното селско стопанство покрай някой измислен конкурс със силиконов отенък.

Станахме свидетели на надпревари, в които става въпрос уж за красота, а кандидатките тресяха целулит. Победителките имаха своята 24-часова слава, появиха се тук там, но не станаха по-известни от Бай Станко тракториста от родното им място.

Има обаче звезди, които са си извоювали правото да са известни, макар и ние да се чудим с какво точно заслужават славата си. Но у нас постиженията не са важни, важно е да си в устата на хората.

И през 2015-та Николета Лозанова бе главна героиня в обществения живот. И няма как да бъде друго, след като на едно място са събрани уменията на колега на д-р Енчев, национален ефир, брак с футболист. Именно бракът й се разклати в началото на годината и докато Валери не криеше, че семейната машина е ръждясала, Николета пускаше жизнерадостни и умилителни фамилни кадри в социалните мрежи. Е, дойде все пак момента и двамата да признаят, че са разделени, макар и до този момент да не са официално разведени.

Но Николета без мъж е като дърво без корен. И тя се опита да ни убеди, че по нея вехнат не просто някакви си мъже, а истински звезди. Първо се заигра с Григор Димитров, който пък бе на финалната права на отношенията си с Мария Шарапова. И Лозанова съзря, че с малко нишани в някои медии може да се окаже третият ъгъл в триъгълника. Да, медиите я захапаха, но в крайна сметка имаше нещастието да бъде тъпия ъгъл в този триъгълник. Мениджърът на Гришо я заплаши директно със съд ако продължава да си прави реклама на гърба на тенисиста и в крайна сметка слуховете, че тя е причината за разлъката на хасковлията с Маша секнаха.

За да дойдат новите. Този път тръгна мълвата, че Лозанова е мачкала чаршафите с любимия й дизайнер Филип Плейн. Като доказателство вървяха техни общи снимки от първото гостуване на германеца у нас. Отварянето на негов бутик в центъра на столицата събра де що има свободна от участия фолкпевици и моделки без визитка на подиума. Но от целия шум намаза пак Николета и породи завист сред плеймейтските среди.

И там стана ясно, че Плейн си има сериозна приятелка, длъжни сме да споменем - красива. И двамата са почти неразделни, ама за нас си беше гордост - българка вкара в леглото си прочут световен дизайнер.

Но и Гришо, и Плейн, бледнеят пред следващия трофей на Николета. Разбра се, че тя направила бърза совалка до Мадрид. Докато западните булевардни издания се мъчат да разберат гей ли е футболната звезда Роналдо, родния в. "Шоу" бе повече от категоричен. Португалецът е "тропосал" Лозанова, като колебанията на вестника са само дали е било еднократна заигравка или вече се е намерила реалната заместница на Ирина Шейк.

В момента Николета събира сили за 2016-та в града на българските моделки - Дубай. Градът, в който родните красавици винаги изглеждат самотни, тъй като причината да са там обикновено е зад фотоапарата. "Говорете зад гърба ми, не ми пречите на слънцето", доволна е Лозанова. От заскрежена и мъглива София нямаме никакво намерение да й пречим...

Говорете зад гърба ми, не ми пречите на слънцето, доволна е Лозанова
Продължаваме с най-големия пробив на музикалната ни сцена от години. 17-годишната Гери-Никол завъртя 17-годишното си дупе и хвърли в паника родители, моралисти, СЕМ и Агенцията за закрила на детето.

Агенцията не се притеснява, че хиляди български деца живеят мизерно, правата са им пратени по дяволите от незаинтересовани родители, стотици невръстни момичета проституират... Но пък проблемът се оказа задния изглед на Гери. А тя трябва да го удря в тавана от рекламата, която й направиха всички.

Около Коледа тя продължи скандалната нишка и едва покри вече известното си дупе с червена робичка, на която пише "Кучката на Дядо Коледа". По-възрастните точихме лиги едно време по разни Снежанки, но времената се менят. Сега на мода са кучките...

Гери-Никол яхна скандала, вече е "Кучката на Дядо Коледа"

Винаги има шанс да изплуваш, дори и най-близките да са те забравили. Такъв е случая с Луна, която изникна от нищото във VIP Brother. Женицата се взе насериозно, обяви, че ще се кандидатира за президент. Независимо, че Хамлетовия въпрос в къщата на шоуто бе: "Луда ли е Луна, или да?".

Нейното падение бе пълно, след като и непонятния изпълнител Джорджано дори я разкри, че не е лъжица за всяка уста. Но пък Луна се възползва от целия шум и направи няколко участия в родни клубове и дори успя да промотира новото си парче "Луна президент". Има стрък нарцис от мен.

Пак в същото шоу блесна и плеймейтката Светлана Василева. Блесна с липса на обща култура, вещо подкрепена от други две свои "колежки" - Моника Валериева и Катрин Вачева. Те влязоха с идеята да покажат, че не заслужават лошата обществена слава, но постигнаха обратния ефект. Светлана дори стигна до момента вместо почивки в Дубай на рождения ден да й подаряват атлас.

Моника Валериева също е модел с богата обща култура

Още ни държи влага заканата, че Рут Колева ще напусне страната ни завинаги, защото не я заслужаваме. Но така или иначе Рут си е тука, а дали сме разбрали творчеството й ще се разбере по концертите й през 2016 г. През тази Рут Колева изправи гръд и поведе война със Саня Армутлиева на тема кой е октоподът в българската музика. Важен въпрос, който обаче така и не намери своя отговор, а армията на Рут се оказа беззъба.

Поредните герои за бис през 2015-та са Гъмов и Преслава. В края на годината Big Brother ни взе за мезе и ни пробута фалшива история как двамата са гаджета и аха да се готвим за сватба. То не бяха прегръдки, режисирани целувки, а с финала на шоуто дойдоха и финалните надписи на тази "лав" история. И всеки пое по пътя си - Гъмов към театъра, а Преслава при Фики, Азис и компания. Но трябва да се отбележи, че актьорът на няколко пъти бе засичан в чалга заведения - със сигурност нещо е прихванал от фолкзвездата.


И за финал един поздрав с вдигната чаша и пожелание за крепко здраве:


А всичките ние, обикновените хора, които не мечтаем за поста на Плевнелиев - ще се срещаме отново през следващата 2016 година!
 

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар