Зима

Зима
Пролет

22 декември 2015 г.

Какво ДА и какво НЕ, да купим на жената за Коледа

Кратък и ясен наръчник за празничния пазар

Коледа наближава, с което идва време и за най-трудната част за мъжете във връзката им с една жена – избирането на подаръци!


А в крайна сметка точно по тези празници няма как да не вземете нещо на жената. Пък и то трябва да е доста хубаво, иначе може да празнувате Нова година в доста неприятна обстановка. 

И тъй като знаем, че господата купуват подаръците винаги в последния възможен момент, сега е времето да обърнем на коледния ви шопинг, господа. Ето какво трябва да сложите под елхата, и какво не…:

„ДА“

Обувки, чанта, палто...

...или каквото и да било, свързано с нейно облекло или важен аксесоар. Номерът е да следите какво си е харесала, но е решила, че не е сега моментът или пък ѝ се е сторила висока цената (вторият случай е особено подходящ, поне за нея…). Помните марка, модел, размер, цвят, всичко. Да, занимавка е, ама номерът е да я зарадвате.

Козметика

Тук важи горното правило - знаете какви марки козметика ползва или иска и ѝ взимате нещо. Не експериментирате. Не се съветвате с нейни приятелки, тя ще разбере, а и те могат нарочно да ви излъжат – жени са все пак! Просто внимавате и помните.

Спа или масаж

Тя ходи сравнително редовно на спа или масаж? В почти всяко такова студио има ваучери за определен брой посещения и т.н. Отивате, взимате и готово. Чиста работа!

Пътуване

Също универсален подарък, като имаш предвид, че най-вероятно ще вземете билети за пътуване за двама ви. Така ѝ подарявате подарък не само на нея, а и на себе си. Е, освен ако няма да ви е досадно да прекарате известно време двама с нея.

Ваучер за мол

Това вече е наистина много обобщаващо, но пък няма как да сгрешите - оказва, че в някои от моловете (няма да правим реклами) можете да вземете ваучер на определена стойност, който да важи за всички или почти всички магазини вътре. Така вашата дама сама ще прецени как да оползотвори подаръка си и при всеки случай ти си победител. Минусът е, че знае колко „струва“ вашата празнична любов към нея.

„НЕ“

Тиган, тенджера, прахосмукачка

... и всичко останало, свързано с дома като миксери, пасатори и парцали за прах. Номерът според колежките е подаръкът да е за жената, а не за дома.

Грешната козметика

По-горе ви казахме, че един парфюм, който знаете, че ползва и/или харесва, е идеален избор. Точно обратното обаче е вие сам да решите какво би ѝ харесвало и да ѝ го подариш. Няма да ѝ допадне, ще се цупи и ще се окаже, че по-добре нищо да не ѝ бяхте взимали.

Дрехи

Вероятно най-голямата грешка. Или ще вземете нещо на омразна за нея марка, или ще е неподходящ цвят, или ще е грешен размер, или приятелката ѝ ще има същата дреха... Не рискувайте – не си заслужава!




No-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар