Зима

Зима
Пролет

30 декември 2015 г.

Българи превзеха хотелите в центъра на Белград

Концертът на Лепа Брена в Белград пред Народната скупщина в новогодишната нощ може би е само допълнителен плюс, който прави сръбската столица най-желаната дестинация за най-лудата нощ за туристите от България.

Почти няма свободни стаи в хотелите в центъра на Белград, като само малък процент от гостите са туристи от останалите съседни на Сърбия страни.

В хотел "Парк" най-много са гостите от България, всички апартаменти и двойни стаи са резервирани главно за няколко дни, обикновено от 30 декември до 2 или 3 януари. Българи са завзели и хотел "Мажестик", като само няколко стаи са останали за гости от други съседни страни, пише "Вечерне новости", цитиран от Dnes.bg.

"При нас идва организирана група от България за посрещане на Новата година, така че те са резервирали 95% от стаите, казаха от хотела. Имаме дългогодишно сътрудничество с туристическа агенция от България и при нас идват главно семейства на средна възраст", обясниха от "Мажестик".

Хотелиерите в Белград са определили с 10% по-ниски цени за нощувките в сравнение с миналата година, което ги прави по-конкурентни по отношение на пазара в региона, пише още сръбското издание.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар