Зима

Зима
Пролет

23 декември 2015 г.

Какво не трябва да правите за човека, когото обичате

Твърде много от нас вярват в измамната холивудска представа за романтика...
 
Няма как да разберете дали най-накрая сте срещнали вашата идеална половинка. За съжаление, всичко се свежда до вътрешно чувство или т. нар. интуиция.

Твърде много от нас вярват в измамната холивудска представа за романтика. Тоест, смятаме, че голямата любов е свързана с драма, винаги горещ секс, възходи и падения и с постоянна тревожност.

Това, естествено, не е така. Ако сте намерили онзи, който е предопределен за вас, връзката ви ще е лесна, в нея няма да има излишни въпроси и тревоги.

Ако сте в здравословна, стабилна връзка, няма да ви се налага да правите следните 7 неща за своя партньор:

1. Да го преследвате

Любовта не трябва да води до маниакалност. Колкото и да обичате половинката си, вие не трябва да я преследвате. Вашият любим трябва да е достатъчно достъпен и честен с вас, така че да не провокира вашата хищническа природа.

2. Да го молите

Истинската любов се влива естествено в живота ни, без усилие. Ако обичта ви е взаимна и силна, вие никога няма да трябва да търсите, молите и питате за нещо, което половинката ви не ви дава.

3. Да се променяте заради него

Ако даден човек ви обича истински, той няма да иска да ви променя. Ако пък иска да ви променя, значи не е вашият идеален партньор и ще трябва да си потърсите друг.

4. Да преговаряте с него

Връзката не е утешителна награда. Никога не трябва да бъдете с човек, който ви кара да преговаряте за условията как и кога да бъдете с него. Това е пагубно за взаимоотношенията. Можете да преговаряте за това къде да идете на вечеря или почивка, но не и кога да се виждате.

5. Да се съмнявате в него

Ако един човек ви обича, той няма да ви кара да се съмнявате в него. Той трябва да се стреми да бъде отворена книга за вас, а не да е обвит в мистерия и загадъчност. Това е секси в началото, но с течение на времето става голяма пречка във връзката.

6. Да плачете заради него

Сълзите няма да помогнат за укрепването на връзката ви. Сълзите по-скоро убиват любовта.

Ако един човек ви кара да плачете заради него, това е знак, че трябва да го напуснете. Връзката трябва да ви прави по-щастливи, а не по-нещастни.

7. Да лъжете за него

Ако не сте във връзка с подходящия за вас човек, вие рано или късно ще започнете да криете разни неща, да лъжете, да премълчавате, да се преструвате и т. н. Това определено е много пагубно както за отношенията ви, така и за вашата психика.





Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар