Зима

Зима
Пролет

13 януари 2016 г.

Нова „Кристална нощ“ ли искаш, Ангела?

Бежанският флирт и вроденото хуманно чувство за справедливост и съпричастност не само че може би няма да изкупи вината, а може да разпали войната...
 
Някъде там, на запад, в Германия, където преди 70 години и малко приключи най-мащабната война, която човечеството познава, сега се люлее люлката на извратената толерантност. 

Толерантност към ненормалното. Германия предоставя жените си за секс играчки в бежанските ръце, докато главнокомандващият хипопотам мълчи. 

Убеден съм, пишейки това, че може би точно там, в някое кътче на Кьолн, Хамбург, Берлин или Щутгарт локомотивът на съвременна Европа отглежда или е отгледал новия Адолф Хитлер. 

Съзнателно или не, това ще оставим на почитателите на конспирацията, но бежанският флирт и вроденото хуманно чувство за справедливост и съпричастност не само че може би няма да изкупи вината, а може да разпали войната.
 

Немецът е горделив човек, госпожо Меркел, немецът е шовинист, не е крайно да кажем, че е и расист, а Вие, госпожо хипопотам, служейки, слушайки и изпълнявайки чинно презокеански наставления, сте на път да предизвикате в опитомения в материален лукс чистокръвен немец онова, което е заспало, но е готово да излезе от съня си, да хване ножа и този път да се защити. 

Европа не е благотворително дружество, госпожо хипопотам, не е географски обозначена и като бежански лагер, не знам доколко политиката й е виновна за размириците в Близкия изток и по света, но европеецът сам по себе си не е. 

Това, че Вие ходите с охрана и че със сигурност не сте апетитна хапка дори за точещата лиги по широкия ханш мюсюлманска естетика и сексуалност нямате право да принасяте в жертва европейското население, за да спасите управленския си задник. Айде, машалла!

Вашето мълчание и още по-лошо – бездействие, има потенциалът да руши държави, континенти. Вашето „гостоприемство“ е покана за болезнено сношение през предния и задния двор на Европа. 


Вашето управление е деструктивно и унищожително, неавторитетно, антинационално, антиевропейско, но пък гейско и евроатлантическо. Евроатлантическите Ви ценности са Вашият камуфлаж, Вашето оправдание пред тези, които обричате, Вашата мантра, която втълпявате и Вашият билет за пътуване във вагона на управляващите.
 

Нова „Кристална нощ“* ли искате, мадам хипопотам? Или нощ на дългите ножове? Може би нова световна война на религиозна и расова основа? 

И няма бежанците да са Ви виновни, те са само оръжието в ръцете на стрелеца, решил да заличи Европа от бъдещата карта на света, те са материалът, поводът, но не и причината. Докога ще тествате етническото търпение на европейските граждани – до следващата Нова година, до Великден? Докога?

Затъпял до неузнаваемост и безжизнен като мръвка, свалена от тигана от безсмисления и приятно-удобен материализъм в западноевропееца все пак живее възпитаното от поколения чувство за превъзходство над другите. Ключът към оцеляването му. А какво всъщност е животът, освен борба за оцеляване. Ятаганите са извадени, време е да за отговор с мечове. 


А Вие, госпожо Меркел, ако не искате да останете в историята като първия гилотиниран канцлер или просто като зловещ анекдот, белязал европейската история започнете незабавни действия към съхраняване на етническия мир, към спасението на континента, към абортирането на заченатия, може би вече нов Хитлер!

*Кристална нощ – нощта срещу 10 ноември 1938, в която е организиран погром над евреите в Германия и Австрия. 7 500 еврейски магазини и стъклата им са били изпотрошени, а много апартаменти били опустошени в атмосфера на омраза и презрение от членове на групите на SA и SS в различни немски градове и села. Именно заради изпочупените стъкла, нощта се нарича „кристална“. Погромът е осъществен по лична заповед на Адолф Хитлер с организационното участие на Гьобелс и Химлер и е представен като стихиен израз на народния гняв заради убийството в Париж на
германския дипломат Ернст фон Рат от Хершел Грюнспан, евреин емигрант от Хановер.
 


Никита Стоянович, Delo.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар