Зима

Зима
Пролет

12 януари 2016 г.

Б.Б. вади на "умряло куче нож"

Бойко Борисов изби рибата с поредните си култови изцепки.
 
Този път вдъхновението го осени на авиобаза "Граф Игнатиево". 

"Няма да играя с ДПС", кълне се премиерът, твърдейки, че никога не бил играл с ДПС. 

Няма КОЙ да му повярва. Нещо да каже пак за Делян Пеевски. Да не говорим за поръчките по "Хемус", да не говорим за мангизите подир кражбата на века в "КТБ", да не говорим как се жалваше, че Доган го бил "поръчал", а подир няколко месеца изкара Сокола едва ли не полубожество.

"Нима Путин във всяко свое изявление не сочи мен и България като главен виновник. Местан изведнъж заяви, че стъпил на руска мина. С цялото ми уважение към него, а когато Путин и Ердоган в Анкара взеха "Южен поток" и го направиха "Турски поток", когато взеха реакторите на "Белене" да ги правят в Турция, когато започна целият износ на Турция да се пренасочва към Русия и точно производителите, които Местан защитава да страдат най-много – каква мина тогава той настъпваше. Тогава тези протурско-руски интереси не бяха ли интересни за ДПС и лидера ѝ Местан?", рови в миналото Бойко Борисов.

"Що за измишльотини, че едните били руснаци, другите били турци. Здрава логика има ли някой да ми каже, къде беше да каже, за да излезе и да каже в момента ние стъпваме на руско-турската атака срещу нас. Къде беше тогава, че сега изведнъж се сети? Опитвам се да запазвам спокойствие и сигурно още ще го правя, но такива измишльотини, които се опитват да тиражират и всеки ден да ги прехвърлят към нас – нито ще оставя ГЕРБ да носи тази отговорност, нито аз", закани се люто бигбосът на ГЕРБ, ах, недей. 


Ама "Бойко" да носи отговорност, хич бива ли, моля ви се, отнюдь!

"Какъв руски интерес има в България някой, за да го говори това и услужливите му големи бизнесмени със своите "независими" медии да го подкрепят, или обратното - другите да го атакуват. И едните, и другите – лоши, в тази игра добри няма. В България най-малко държавата има влияние върху медиите.

Всички медии са на т. нар олигарси. Единствените опозиционни медии са БНТ и БНР. Всеки олигарх си е направил я вестник, я телевизия, я сайт, и си пише вътре каквото си иска", реди напоително Бойко Борисов, внушавайки, че си вярва, та дрънка.

Омръзна ни да го разобличаваме Бойко Борисов за връзките му с "шишковите дописници" и техните опуси и дитирамби за негова светлост, без пардон за гавраджийската гаргара.

Б.Б. отдавна предаде протестиращите, които му спасиха задника, когато Ахмед го беше подкарал толкова здраво, че дори такава страхлива мишка като Христо Бисеров му скочи - "Болят ли те зъбите? Ще болят, ще болят!". 


Борисов е неспасяем. Да става президент, че иначе лошо.





 

bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар